У Тернополі відбувся тренінг з серцево-легеневої реанімації для цивільного населення

У Тернополі відбувся тренінг  з серцево-легеневої реанімації для цивільного населення

Кваліфіковані тренери навчали усіх охочих як надавати домедичну допомогу,  проводити реанімаційні заходи і користуватися дефібриляторами.

5 листопада, в рамках Всеукраїнського проєкту «СPR 4 U» в Українському домі у Тернополі відбувся «Тренінг з серцево-легеневої реанімації» для цивільного населення.

Про це повідомляє міський голова Сергій Надал.

Кваліфіковані тренери навчали охочих тернополян та гостей міста як надавати домедичну допомогу,  проводити реанімаційні заходи і користуватися дефібриляторами. 

Відео дня

«Живемо в час, коли необхідно вміти надавати домедичну допомогу, проводити реанімаційні заходи до приїзду медиків. Такі знання можуть рятувати життя. Дякую тернополянам, які сьогодні взяли участь у тренінгу», — каже мер Тернополя.

Окрім цього, для потреб громади передали два дефібрилятори, які встановили у Центрі надання адміністративних послуг (вул. Василя Костянтина Острозького, 6) та в управлінні соціальної політики (вул. Миколи Лисенка, 8). Дане обладнання буде постійно перебувати під охороною для надання екстреної медичної допомоги у разі потреби.

Навчання організував благодійний фонд «Разом для України» спільно з БФ «Пацієнти України», за підтримки  Міжнародного фонду «Відродження».

 Читайте також:

У Тернополі усіх охочих навчать як зберегти життя до приїзду швидкої

У Тернополі цивільних навчатимуть стрілецькій справі. Як зареєструватися

Тернопільський медуніверситет навчатиме фахівців екстреної медичної допомоги з усієї України

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olha Baran

    ДАВНО пора було відкрити такі курси . МОЛОДЦІ! ПРОДОВЖУЙТЕ І НАДАЛІ. НЕПОГАНО БУЛО Б ВВЕСТИ ОБОВ'ЯЗКОВИЙ УРОК У ВСІХ ВУЗАХ З ЕКЗАМЕНОМ. В МАЙБУТНЬОМУ-ЦЕ СПАСЕ БАГАТЬОМ ЖИТТЯ.
  • Diana Liusina

    Діаночка хай Вам щастит

keyboard_arrow_up