Партнер рубрики Події

У «Топільче» почали відновлювати екстрим-парк: старе дерев’яне покриття повністю замінять

У «Топільче» почали відновлювати екстрим-парк: старе дерев’яне покриття повністю замінять
  • Ремонт конструкцій екстрим-парку у «Топільче» розпочали у четвер, 19 вересня. Робітники замінять дерев’яне покриття усіх конструкцій.
  • Екстремали вже давно скаржилися на погане покриття конструкцій у парку «Топільче». Багато людей не ризикували виконувати трюки, щоб не отримати травм.

Екстрим-парк у «Топільче» є одним із найбільших у Західній Україні. Його облаштували ще у 2015 році. З того часу дерев’яне покриття конструкцій прийшло у неналежний стан. Як розповіли журналісту відвідувачі майданчику, через діряве покриття багато екстремалів отримували сильні травми.

- На велосипеді тут ще можна кататися, а от на скейті чи самокаті – це дуже небезпечно. – розповідає один з екстремалів Вадим. – Нещодавно сам став свідком, як один скейтбордист впав і пошкодив череп. Викликали йому швидку. Тут таких випадків було дуже багато.

Відео дня

На відновлення майданчика з міського бюджету ще в липні виділили 290 тис. грн. Більше місяця шукали підрядника, який зміг би виконати якісний ремонт.

Як повідомив начальник управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть, на майданчику замінять усі пошкоджені елементи конструкцій.

Робітники вже почали ремонт. Хоча територія огороджена і тривають роботи, це не зупинило школярів, які приїхали сюди, щоб зайнятися улюбленою справою.

Як розповіла журналісту «20 хвилин» директор Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Галина Федорович, нових конструкцій на майданчику не буде. Виконають лише заміну покриття. Після того, як майданчик відновлять, там зможуть проводити любительські змагання тернопільських екстремалів.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Для робити покриття з фанери? Приваріть залізний лист - буде вічне, плюс по залізу краще їхатиме.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up