У «Топільче» встановлюють 50-ти метровий флагшток. Що вже зробили? (ФОТО, ВІДЕО)

У «Топільче» встановлюють 50-ти метровий флагшток. Що вже зробили? (ФОТО, ВІДЕО)

На головній алеї в парку «Топільче» почали встановлювати флагшток. Там працює спецтехніка. Коли завершать роботи, хто це все фінансує – читайте у матеріалі.

На одній з клумб в «Топільче» активно кипить робота. Там повинні облаштувати 50–ти метровий флагшток до Дня Незалежності України. Такі повинні встановити у кожному обласному центрі України. Однак у пресслужбі ОДА спершу повідомляли, що висота флагштоку буде 30 метрів. Коли роботи розпочалися - в паспорті об'єкта на огорожі мова йде про висоту в 50 метрів.

– Цей проєкт маємо реалізувати до Дня Незалежності. Флагшток висотою 30 метрів. Такі ж проєкти реалізовують до тридцятиріччя Дня незалежності України у всіх обласних центрах країни, – розповіли в пресслужбі ОДА.

Відео дня

Відповідні роботи затвердили на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Територію загородили парканом. Там працює кілька одиниць спецтехніки. Як розповіли робітники журналісту «20 хвилин», роботи займуть багато часу, але повинні встигнути до державного свята.

– Це буде довго, до двох місяців часу, – розповіли робітники. – Наразі ми пробурююємо місця для встановлення палей та заливки бетоном. Багато часу займе застигання бетону. Потім треба буде заливати спеціальну подушку для постаменту. Але до свята ми повинні встигнути.

Як розповіли робочі – крім флагштоку, більше нічого облаштовувати чи ремонтувати не будуть. Після того, як закінчать з стяготримачем – відновлять клумбу.

Кошти на ці роботи виділили інвестори. З міського бюджету гроші не використовували. Скільки? Не кажуть. 

А як вам ідея встановити флагшток? Пишіть у коментарях!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Михайло Хабаль

    та ж сама дурня в місті Хмльницький...здається тренд рогулізму має властивість до поширення....
  • Віктор Зорій

    Даєш 90метровий!)))
  • Петро Беріт

    Вже 20 мерів труби сп..ли?
  • Yaroslav Kurus

    Тепер заживемо

    Феликс Дзусенко reply Yaroslav Kurus

    Ярослав Курус +5 до патріотизму +20 до богатства чинуш 🤣
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up