У Центрі демонтували незаконні літні майданчики

У Центрі демонтували незаконні літні майданчики

Майданчики, які були розташовані без документів, демонтували на Йосипа Сліпого і Сагайдачного.

10 грудня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції, демонтовано тимчасову споруду – літній майданчик, який розміщено на вулиці Кардинала Йосифа Сліпого (біля ТВЦ «Атріум»). Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 04.12.2019 року  № 1057 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

Демонтований об’єкт знаходиться на території КП «Тернопільбудінвестзамовник» (вул. Чернівецька, 35).

Відео дня

Для повернення демонтованого майна власнику необхідно звернутись в ПП  «Східний масив» (проспект Степана Бандери, 94, та КП «Тернопільбудінвестзамовник» (вул. Опільського, 6). При собі необхідно мати  підтверджуючі власність документи.

Також 10 грудня демонтували тимчасову споруду – літній майданчик, який розміщено на вулиці Гетьмана Петра Сагайдачного біля «Бенеддето».

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 04.12.2019 року  № 1057 «Про усунення порушень у сфері земельного законодавства та містобудування».

Демонтований об’єкт передано на зберігання власнику.

Ось що з цього приводу пишуть у коментарях у facebook: 

Andrev Skrupunscky А біля файного хто буде демонтувати?

Альона Ференц А коли це зроблять на бульварі Шевченка?

Читайте також На вул. 15 Квітня демонтували незаконно встановлений білборд
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • саша

    супер давно пора правда мало
  • Віталій Ділай

    молодці ))))  Виглядає як замовлення підприємців на демонтаж )))).
  • Коля

    зате заставили курниками :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up