Партнер рубрики Події

Учасникам АТО роздають соціальні картки

Учасникам АТО роздають соціальні картки

Соціальну картку, що дає знижки у ряді торгових мереж, пропонує Всеукраїнське об’єднання «Українці-разом» учасникам АТО з Тернопільщини. Роздавати  такі картки у нас почали з 8 жовтня.


Отримати таку картку можна,  просто заповнивши анкету на сайті https://ukrazom.org.  Тут слід ввести мінімум інформації: ПІБ, ідентифікаційний код  та номер посвідчення учасника АТО. Якщо ж такого в учасника нема, в процесі виготовлення, то слід надати інформацію про усі документи, які доводять участь в бойових діях на Сході, - розповіли представники організації.

- У Тернополі  ми почали роздавати картки 8 жовтня, - розповідає представник громадського об’єднання, координатор проекту на Тернопільщині Тетяна Саган. – Утім, хочеться, аби про цю можливість дізналось якомога більше учасників АТО. Адже доволі часто люди не мають інформації навіть про ті пільги, які їм надає держава, не те, що про якісь додаткові. 

Організація «Українці-разом!», за словами пані Тетяни,  об’єднує  небайдужих громадян, спілки волонтерів, учасників АТО.  Основна мета організації – допомога військовим на фронті та соціальний захист учасників АТО та їхніх родин. Одним із напрямків діяльності цієї організації і є «Соціальна картка».

- Внесену учасником АТО інформацію перевіряють близько двох тижнів, а потім перетелефоновують і повідомляють, що картка готова, - продовжує пані Саган.  – Ця картка іменна. Вона дає 7-10% знижки у різних всеукраїнських мережах. Приміром,  тернополяни  вже можуть користуватись карткою на заправках WOG – там на літр палива дають до трьох гривень знижки: перший раз – гривню, дві гривні кидають на картку. І вже наступного разу мають три гривні гривні.

Також отримати знижку тернополяни можуть у магазинах «Фокстрот», «Фуршет», у представників конкретних торгових марок. Повний перелік є на сайті організації у рубриці «Партнери».


- Але наразі ми працюємо над тим, аби залучити до акції саме представників бізнесу з Тернополя, - додає пані Тетяна. – Щоб було зручно тернополянам. Тому запрошуємо до співпраці свідомих українців. Інформація про те, як стати партнером, є на сайті у тій же рубриці «Партнери».

Отримати більше інформації учасники АТО можуть за телефоном гарячої лінії 0-800-50-75-75. За цим же телефоном учасники АТО можуть отримати консультацію з будь-яких питань, підказку, куди звернутись. Також  організація може допомогти за потреби з юристом, адвокатом, надати супровід під час судових засідань.

 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up