ЗНО на 200 балів: хто з тернополян отримав найвищий результат?

ЗНО на 200 балів: хто з тернополян отримав найвищий результат?

В команді ЗНО на 200 серед тернопільських школярів поповнення -  учень 11-А класу школи №3 Петро Бойчук отримав 200 балів за ЗНО з історії України.

- Вітаємо учня 11-А класу нашої школи Петра Бойчука і його вчителя історії Морозюк Галину Степанівну з відмінним результатом - 200 балів за ЗНО з історії України! І це не просто найвищий бал! Це активна громадянська позиція, це повага до своєї держави! Пишаємося! Дякуємо батькам за виховання сина! - написала на своїй сторінці у соцмережі директор школи №3 Руслана Петрокушин.

Також на сайті міського управління освіти повідомляють, що Хмарук Світлана - випускниця Тернопільської загальноосвітньої школи №19 - теж отримала 200 балів за ЗНО з історії України!

Відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про п'ятьох випускників тернопільських шкіл, які отримали 200 балів за ЗНО з математики і фізики. Їхні імена опублікував на своїй сторінці у соцмережі міський голова Тернополя Сергій Надал.

Читайте також У Тернополі п'ять випускників отримали 200 балів на ЗНО. З яких шкіл ці учні

🔷 200 балів з математики отримали:

- Заремба Роксолана — випускниця ТУГ ім. І. Франка;

- Брюхань Софія — випускниця ТСШ І-ІІІ ст. № 3 з поглибленим вивченням іноземних мов;

- Фірман Дмитро — випускник ТНВК Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого.

🔷 200 балів з фізики отримали:

- Салюк Олег  — випускник ТСШ І-ІІІ ст. № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов;

- Вдовін Богдан  — випускник Тернопільського технічного ліцею.

Читайте також Піша хода через все місто і урочисте нагородження найкращих. Як святкуватимуть випускний у Тернополі?

Усі 200-бальники в Тернополі отримають стипендії у розмірі 2000 грн та інші пільги.

— За найвищий результат у ЗНО ці молоді люди отримують стипендію у розмірі 2000 грн. Окрім того, якщо вони оберуть для навчання вищий навчальний закладу у Тернополі, отримуватимуть щомісячну стипендію у розмірі 1000 грн,  - зазначає міський голова Сергій Надал. – Ми завжди створюємо комфортні умови для того, щоб кращі учні залишалися у місті і згодом допомагали у розвитку нашого краю.

"20 хвилин" вітає талановитих учнів та їхніх педагогів з перемогою.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up