В місті чи на природі: де тернополяни відзначатимуть День Файного міста (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

В місті чи на природі: де тернополяни відзначатимуть День Файного міста (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • День міста Тернопіль щорічно відзначають 28 серпня. Цьогоріч Файному 480 років. З нагоди цього в місті запланували багато святкових заходів, більшість з яких проводитимуть просто неба.
  • Де тернополяни проведуть День міста і чи підуть на святкові заходи, цікавилися «20 хвилин».

Програму заходів 28 серпня о 9.00 розпочне відкриття культурно-відпочинкової зони «Комплексне Трансфер-містечко» та художній пленер «Крізь роки, крізь століття, Тернополе живи».

Оновлену програму святкування уТернополі усіх важливих свят серпня - читайте ТУТ.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Тернополяни планують проводити День міста по-різному. Одні будуть відвідувати всі святкові заходи, інші проведуть цей день в родинному колі за містом.

«28 серпня відпочиватиму за містом» 

Тетяна, 35 років:

– Я поїду з родиною відпочивати за місто. Знаю, що відбудеться багато святкових заходів. Не люблю великого скупчення людей на святкуваннях. В таких випадках я з родиною їдемо на відпочинок за місто, але навіть якби я залишилася 28 серпня у Тернополі, то на святкування не пішла б.

 

 

«Підемо на всі святкові заходи»

Василь, 40 років:

– Буду відпочивати в родинному колі. Підемо на всі святкові заходи, на які встигнемо. Не знаю чи будуть цього року змагання на Тернопільському Ставі, проте якщо вони відбудуться то обов’язково піду, адже відвідую їх кожного року. Карантин дещо набрид, вважаю, що людям потрібно трохи відпочити від нього.

 

 

«Підтримую святкові заходи, якщо людей на них прийде небагато»

Василь, 50 років:

– Зустріну День міста на природі з родиною. Я чув про святкові заходи, які будуть відбуватися. Якщо людей буде небагато, то я це підтримую.

 

 

 

«Піду на святкові заходи, якщо вони будуть на свіжому повітрі»

Ірина, 30 років:

– Поки не вирішила, де буду на День міста. Можливо, поїдемо на дачу з родиною. Гадаю, що святкові заходи проводити варто, якщо вони будуть відбуватися на свіжому повітрі. Якщо залишуся в Тернополі, то обов’язково на них піду.

 

 

«Важко сказати, чи правильно зробили щодо проведення святкових заходів»

Оксана, 26 років:

– На День міста я поїду в інший обласний центр. Важко сказати, чи правильно зробили щодо проведення святкових заходів, адже карантин іще триває. Але швидше за все на такі заходи я би пішла.

 

 

 

А де ви будете проводити День міста? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ілона Марчук

    Люди,схаменіться поки не пізно! Вірус існує!
  • Оксана

    Ой так файно, так файно в Тернополі жити!
  • Олексій Прядун

    "...Село неначе погоріло,

    Неначе люде подуріли,

    Німі на панщину ідуть

    І діточок своїх ведуть!..."    ЛИСОГО на нари !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up