Партнер рубрики Події

Замість Порошенка прилетіли віце-прем'єр, посадовці та бізнесмени

Замість Порошенка прилетіли віце-прем'єр, посадовці та бізнесмени

У Козові віце-прем'єр відкриє спортмайданчик та басейн, а в Тернополі вручить спецавтомобілі рятувальникам

Високопосадовці з Києва прибули на Тернопільщину з робочим візитом, вранці 7 квітня о 8:20. Віце-прем'єр-міністр України Геннадій Зубко та голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін очолили делегацію, яка відвідає Козову.

Високопосадовці відвідають Козівський р-н, для того аби відкрити новий спортивний майданчик та басейн у смт Козова. Після цього представники влади відвідають місцеву церкву щоб взяти участь у Святій Літургії з нагоди свята Благовіщення. Після Служби Божої вони приїдуть у Тернопіль, аби вручити три нові спецавтомобілі підрозділам Управління ДСНС України у Тернопільській області. Окрім цього посадовці вручать сертифікати на спецавтомобілі для об'єднаних громад, де будуть пожежні частини.

Відео дня

 

Після обіду голова Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олексій Кудрявцев та перший заступник Міністра регіонального розвитку В'ячеслав Негода візьмуть участь у нараді Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області, яка відбудеться о 15:00 в ОДА.

Разом з делегацією високопосадовців на Тернопільщину прибув одіозний бізнесмен  та політик Лев Парцхаладзе. За повідомленням громадської організації "Форум порятунку Києва", компанія «XXI століття», що належить Парцхаладзе Леву Ревазовичу, ініціювала незаконну забудову із порушенням експлуатаційних норм, Генерального плану Києва, що становить небезпеку для оточуючих будинків. У ході підготовки будівництва забудовник знищив дерева, що укріплювали схили, на яких стоять сусідні житлові будинки.

За інсайдерською інформацією, на Тернопілля також мав прилетіти Президент України Петро Порошенко, однак в останній момент відмовився від польоту. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Українець Борис

    Поперше до автора статі. Не "У Козовій" а "У Козові".

    По друге це вже смішно. Басейн скільки будуть відкривати?! Місяць тому вже відкрили. Що за сраний піар!?
  • Марічка Чарівничка

    В нас тут своїх "ділків" у вишиванках вистачає, нам ще й столичного пхають... Google справді нічого хорошого не видає про  грузинського "ділка"

    "Глава областной ячейки Лев Парцхаладзе строит бизнес-конструкцию на лицах с явным "региональным" прошлым, которые во что бы то ни стало стараются пролезть под новыми знаменами в Верховный Совет. Львиная доля политического бизнеса Парцхаладзе Любой бизнесмен, а особенно тот, который ворочает миллионами, знает где, когда и на чем сделать капитал" - http://antikor.com.ua/articles/12813-kak_partshaladze_stroit_biznes-konstruktsiju_s_rygami

  • Тамара Цвіркунець

    Шось тут не чисто з пасажиром Парцхаладзе. Знов якусь "схемку" придумали наші перші особи! Гугл нічого доброго про пана Лева не каже...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up