Партнер рубрики Події

В Тернопільської міської лікарні №2 завершують реконструкцію приймального відділення

В Тернопільської міської лікарні №2 завершують реконструкцію приймального відділення

Тернопільська комунальна міська лікарня №2 включена до переліку 122-ох приймальних відділень в Україні, що беруть участь у програмі «Велике будівництво». 

Головне завдання проєкту - проведення всіх приймальних відділень до одного стандартного вигляду та забезпечення сучасним медичним обладнанням.

«Торік на базі Тернопільської комунальної міської лікарні ремонтні роботи проводилися одночасно на декількох об’єктах: облаштовували додаткове приймальне відділення для надання допомоги пацієнтам на COVID-19, виконувався монтаж стаціонарного кисневого генератора. А також третій об’єкт – це реконструкція приймального відділення. Сьогодні ми бачимо уже  результати практично виконаних робіт», - зазначив перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Ігор Дем’янчук.

Відтак, згідно з проєктом, у приймальному відділенні лікарні №2 було передбачене облаштування рецепції, консультативно-оглядових приміщень, зали для очікування пацієнтів і супроводжуючих, вбиральні для пацієнтів. Приймальні матимуть три входи: в’їзд для автотранспорту ШМД через павільйон або критий навіс, вхід для планових хворих та окремий бокс для пацієнтів з ознаками інфекційної хвороби, повідомляє пресслужба ТОДА.

Відео дня

Додамо, що в області реконструюють 6 приймальних відділень - три у Тернополі, по одному у Чорткові, Кременці та Бережанах.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up