Партнер рубрики Події

Відомі імена учнів року в Тернополі

Відомі імена учнів року в Тернополі

12 найкращих школярів Тернополя у конкурсі «Учень року-2018» змагалися за перемогу в номінаціях «Учень року – 2018», «Лідер року - 2018» та «Інтелект року - 2018». Учасники показували свої таланти, інтелект, креативність мислення та лідерські якості. Конкурс проводився за ініціативи міського учнівського парламенту «Наснага», і вже є традиційним для міста.

Участь брали абсолютно різні учні. Це і спортсмени, і учасники театральних колективів, і просто активні школярі, які захотіли спробувати свої сили. Вікова категорія - з восьмого по одинадцятий клас.

  • Мета цього заходу сприяти розвитку впевненості в собі обдарованих дітей, їх лідерського, організаторського та інтелектуально-творчого потенціалу. Цей конкурс вже ушосте відбувається в Тернополі, і я дуже рада, що щорічно до нас приходять нові ініціативні обличчя, які хочуть розвиватись. Цьогоріч серед учасників найбільше 8-класників, але всі вони змагаються на рівні. Запитання для конкурсу  підбирали, враховуючи те, що в учасників різна вікова категорія, тому можливість виграти була в усіх, - розповіла методист Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу Тетяна Нюня.

Конкурс «Учень року-2018» відбувався за підтримки управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу і  Центру творчості дітей на юнацтва.

Конкурс проходив у трьох етапах. Перший - це сама презентація, кожен учасник в довільній формі демонстрував свої здобутки, своє кредо та власну життєву філософію. Другий етап відповідав за визначення інтелектуального рівня учасників, вони відповідали на запитання загального розвитку. Третій заключний етап виявляв лідерські якості,  учасники мали проявляти свою кмітливість.

Відео дня

Переможницею в найголовнішій номінації «Учень року-2018» стала учениця 10 класу ТЗОШ №16 Валерія Гопко, у номінації « Інтелект року-2018» перемогу здобула Софія Брощак  і у номінації «Лідер року - 2018» переміг Сергій Волошин.

Переможці отримали кубки, а за традицією наступного року одним з членів журі буде цьогорічна володарка нагороди «Учень року» Валерія Гопко.


  • Я надзвичайно рада за себе, бо розумію, що мої старання були недаремними. Хоча з іншого боку, зі мною змагались мої друзі і мені справді шкода, що вони не перемогли, хоча теж гідні цієї перемоги, не менше, ніж я, - розповіла переможниця головної номінації «Учень року-2018» десятикласниця  Валерія Гопко. - Більшість думають, що для того, щоб стати учнем року потрібно бути дуже розумним  і цього буде достатньо. Але я  отримала перемогу не так інтелектом, як харизмою. Креативність та впевненість у своїх силах відіграє велику роль. Всі намагаються бути правильними, а просто потрібно виділятися, - каже дівчина.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up