В Центрі брила снігу впала на авто з вагітною пасажиркою. Побите заднє скло

В Центрі брила снігу впала на авто з вагітною пасажиркою. Побите заднє скло
  • Жінка та водій живі-здорові. Тільки сильно налякались.
  • Патрульні ходили офісами і просили забрати інші припарковані авто. Бо, окрім тієї брили, що впала на машину, з даху звисають ще кілька.  

 

- Люди, будьте обережні! – написала на своїй сторінці у "Фейсбук" голова ГО «Тернопільський прес-клуб» Анжела Кардинал. - Щойно брила снігу впала на автомобіль, в машині вагітна жінка... Дякувати Богу, пасажири не травмовані. Центр міста, бульвар Шевченка/вул. Качали!

Про інцидент пані Анжела дізналась від патрульних. Вони зайшли в офіс прес-клубу і розпитували, чи, бува, не припарковане її авто на парковці банку «Хрещатик» - навпроти приміщення прес-клубу.  

  • - Я була шокована побаченим, а авто, на яке впала брила снігу, - було буквально за якихось кілька сантиметрів від мого, - каже Анжела Кардинал. – В машині була молода пара. Жінка вагітна. Ніби не постраждали. Просто сильно перелякались. В машині побите заднє скло.

Поліцейські, які виїхали на місце події, ходили офісами і просили інших водіїв забрати припарковані авто. Бо згори, крім тієї, що впала на машину, звисали ще кілька брил.

Відео дня

Водії позабирали авто. Однак, за кілька хвилин паркова знову була заповнена. А от обмежувальної стрічки від комунальників не було і після трафунку.

  • Тижнів три тому вже таке було, - пригадує пані Анжела. – Була субота і в приміщенні прес-клубу мав відбутись захід. Я побачила брили снігу і льоду на даху. Дзвонила на довідку міськради і просила прибрати це все, аби хтось не травмувався. Брили були такими, що могли і вбити. Але у відповідь почула, що сьогодні субота – до понеділка ніхто нічого не робитиме. Бо всі відпочивають. І мені порадили якимось чином прибрати брили самотужки. Тут слова закінчились. Залишились лише «не для друку».

В управлінні патрульної поліції області підтвердили, що був виклик на вул. Качали. 

- З даху будинку впала брила снігу на авто «Хонда», яке саме розверталося, -повідомила речник патрульної поліції Оксана Смільська. - Люди викликали патрульних.

Коментар

Відповідальність несе власник будівли чи балансоутримувач

Мар'яна ЗВАРИЧ, керівник прес-служби міськради:

- Комунальні служби збивають бурульки на тих будівлях, які вони обслуговують. Інші обслуговуючі підприємства, ОСББ, а також суб’єкти підприємницької діяльності, зобов'язані самостійно збивати бурульки з дахів будинків, які вони обслуговують або які перебувають у їх власності. Муніципальна поліція міської ради обстежує прибудинкові території багатоквартирних житлових будинків та суб’єктів підприємницької діяльності. Якщо виявлять, що бурульки несвоєчасно збили, складають протокол на відповідальних посадових осіб, балансоутримувачів будинку. За останній період працівники муніципальної поліції склали сім адмінпротоколів. Мешканці Тернополя можуть повідомляти муніципальну поліцію про небезпечні бурульки, надіславши повідомлення з фото на Viber (0730151481) або зателефонувавши за номером: 40-41-67, 40-41-68. Відтак, відповідальність за бурульки чи брили снігу несе власник будівлі, або підприємство, яке його обслуговує

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up