В Центрі мешканці повстали проти парковки під вікнами

В Центрі мешканці повстали проти парковки під вікнами
  • Таке враження , що місто цілковито має бути забудоване, або ж закладене бруківкою.
  • Мені, мешканцю Тернополя, платнику податків, вони не мають права сказати, що роблять за кошти міста? Абсурд. 

До прокуратури звернулись мешканці вул. Качали, 1 4 квітня.

Люди повідомляють про масову вирубку дерев на їхній прибудинковій території. Просять негайно відреагувати та покласти край беззаконню.

Мешканці зібрали збори, а також планують звернутись до депутата округу Вікторії Шараськіної.

Відео дня

Наразі там тривають ремонтні роботи – від 5 школи встеляють бруківку.

  • Я попросив у робочих, щоб показали проект, - каже мешканець вул. Качали,1 Андрій Гумен. – На що мені відповіли, що не мають права показувати. Тобто, мешканцю Тернополя, платнику податків вони не мають права сказати, що роблять за кошти міста. Абсурд.

Під  благими намірами - нібито заміна тротуарної бруківки, - планується спотворення не тільки тротуару, а  ще й міського скверу, каже Андрій Гумен. Липи, які розмежовують проїжджу частину та тротуар, та  туї, які ростуть по контуру міського скверу з боку від тротуару, запланували під  цілковиту зрізку. І все це благословляє екологічний відділ міської ради.

- Задля парковки кількох авто буде знищено десяток дерев, - каже Андрій Гумен. – І все це патронує керівник одного з відділів управління ЖКГ. Дерева для нього ніщо. Йому та його поплічникам  зовсім байдуже  до пересічних тернополян. Це він в повній мірі показав при заключенні договору з бульбашковою фірмою по зимовому прибиранню міста.

Складається враження, що гасло "Тернопіль - місто для життя", міські чиновники збираються перефразувати у «Місто для авто», обурюються мешканці вул. Качали, 1.

Міські чиновники вже взяли за практику - ділянку за ділянкою - "зелені" зони нашого міста - перетворювати у чиїсь забаганки, але аж ніяк не для пересічного мешканця міста.

  • Прикладів тут чимало: Бульвар Петлюри, зелена зона на проспекті Бандери - поруч із «Зеленбудом», вулиця Живова, 5, ділянка парку Топільче поруч з «Орнавою», - перелічив Андрій Гумен. - Таке враження, що місто цілковито має бути забудоване, або ж закладено бруківкою. А те, що десь ще зеленіє, в міських урядників викликає негатив.

Мешканці стверджують, що готові йти до кінця і не дозволять зрізати сім здорових лип. Адже Центр міста й так вже практично «голий».

Ми направили звернення мешканців до голови земельної комісії міськради Андрія Шкули, а також до прес-служби міськради, аби вони поділились планами, що там планують облаштувати.

Відповіді готові опублікувати, щойно надійдуть. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • David Starr

    Правильно, дайте тим виродкам тягла! По дереву на машину!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінничині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up