В Центрі відкрили нове приміщення для "акул пера"

В Центрі відкрили нове приміщення для "акул пера"

Нове приміщення Тернопільського прес-клубу для журналістів працюватиме за адресою Качали, 3. Урочисте відкриття та освячення відбулось у п'ятницю, 11 листопада.

Довгий час прес-клуб мав проблеми з приміщенням, а це ускладнювало роботу для тернопільських журналістів. Але зусиллями керівників прес-клубу, які власним коштом ремонтували приміщення, та міського голови, приміщення відкрили саме в центрі.

Previous Next

- Важливість журналістики важко переоцінити, особливо під час Майдану, виборів тощо, -  каже в.о. голови Тернопільського прес-клубу Анжела Кардинал. - Чимало інтернет-видань не мають власних редакцій, і ми зробили все, аби це місце було максимально комфортним для "акул пера". Тут ми пропонуємо безкоштовний Wi-Fi, місце для роботи та каву. Ми продовжуватимемо проводити прес-конференції, тренінги, школу молодого журналіста тощо. Ми ніколи не святкували День народження, але вже скоро нашому прес-клубу виповниться 14 років.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів» 14:00 16 квітня не буде води на Подільській, а 18 квітня — на Новому Світі 13:25 Військова прокуратура розслідує напад з ножем у Бережанах — потерпілий у реанімації 12:50 У маршрутках Тернополя можна безоплатно зарядити гаджети: розповідаємо про умови 11:45 У школі №18 вшанували пам'ять випускників, які загинули у російсько-українській війні 10:57 В ДТП у Тернополі травмувався 62-річний велосипедист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up