Велодоріжку біля пам'ятника Бандери залатали як-небудь

Велодоріжку біля пам'ятника Бандери залатали як-небудь

Тернополяни обурюються, що частину велодоріжки та пішохідної частини недбало вклали іншою бруківкою, і та вже почала просідати. В міськраді кажуть, що шукають винуватця.

В управлінні ЖКГ кажуть, що гарантія на роботи складає 5 років, але поширюється вона лише якщо проблема у неякісному виконання робіт.

- Відділу технагляду відомо про проблему, вони шукають того, хто пошкодив цю частину тротуару та велодоріжки парку, - повідомили в прес-службі міської ради. - Після цього винуватець буде зобов'язаний відновити покриття.

Відео дня

Нагадаємо, капітальний ремонт входу  в парк ім. Т.Шевченка у Тернополі обійшовся майже 8 млн. грн. Під час реконструкції площі біля пам'ятника Бандері візерунок з бруківки у вигляді вишиванки змінили на інший. Вигляд перголи теж мав бути іншим - вона мала іти дугою, а тепер вона рівна. Частину робіт зробили минулого року, і на зекономлені кошти дороблять інші об'єкти. 

 

  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • бурундук

    надал сам свою бруківку почав красти?
  • Петро Білецький

    Для того шоб велосипедисти не розслаблятись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:03 У Чортківській лікарні відкрили оновлене педіатричне відділення photo_camera 16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up