«Ви бачили, що було після випускного?»: тернополяни про масові святкування Дня міста (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

«Ви бачили, що було після випускного?»: тернополяни про масові святкування Дня міста (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Традиційно, святкування Дня міста Тернопіль відбувається 28 серпня. Цьогоріч воно пройде в особливих умовах, адже карантин ще не закінчився. Незважаючи на невтішну епідеміологічну ситуацію, святкові заходи все ж відбудуться.
  • «20 хвилин» поцікавилися у тернополян, чи варто на їх думку проводити святкування Дня міста та чим це може обернутися в майбутньому.

Нагадаємо, що святкування Дня міста розпочнеться 28 серпня о 9.00 - у цей час відбудеться відкриття культурно-відпочинкової зони «Комплексне Трансфер-містечко» та художній пленер "Крізь роки, крізь століття, Тернополе живи" на вул. Качали, 1. До слова, перелік всіх заходів можна побачити ТУТ

Тернополяни розділилися на два табори. Одні кажуть, що святкувати варто і від карантину потрібно потроху відходити, інші ж вважають, що проведення святкових заходів стане трампліном для збільшення кількості  хворих, як це сталося після святкування випускного цьогоріч.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

«Святкувати варто, а в коронавірус я не вірю»

Сергій, 32 роки:

– Я думаю, що святкувати варто, адже це — День міста. Не вірю в коронавірус. В мене є багато знайомих, але я нікого не знаю, хто б захворів на COVID-19. Я ненадовго піду на святкові заходи. Відзначатиму День міста з родиною.

 

 

«Святкувати День міста недоцільно»

Григорій, 22 роки:

– Наразі святкувати День міста недоцільно через епідеміологічну ситуацію. Якщо святкові заходи будуть проходити на відкритому повітрі і з дотриманням карантинних вимог, це буде цікаво та безпечно для містян, але повторюсь, що це недоцільно. Я на святкування не піду.

 

 

«Карантин триває, тому святкувати непотрібно»

Світлана, 33 роки:

– Гадаю, що в такій ситуації, яка є зараз, коли карантин триває, святкувати непотрібно. Я дотримуюся думки, що статистика бреше, але все ж святкувати не варто. На заходах буде велика кількість людей, а в нас маленька дитина, тому святкувати ми не підемо. Навіть якби карантину не було, ми не ходимо туди, де є великі скупчення людей.

 

 

«День міста дасть поштовх до нових випадків захворювань на коронавірус»

Петро, 45 років:

– Не готовий сказати, чи варто проводити святкові заходи. Я не ходжу на святкові заходи, тому і цього разу не піду. Думаю, що святкування Дня міста Тернопіль в майбутньому залишить свій слід і кількість нових випадків захворювань на COVID-19 збільшиться.

 

 

«Проводити святкування не варто через епідеміологічну ситуацію»

Валентина, 60 років:

– Ви бачили, що було після випускного? Проводити святкування не варто в зв’язку з епідеміологічною ситуацією, адже це дасть поштовх для нових випадків захворювань. Я не піду на святкові заходи, гулятиму вранці, коли людей на вулицях буде небагато.

 

 

«До Дня міста готовий, носитиму з собою захисну маску»

Едуард, 50 років:

– Проводити День міста Тернопіль варто. Не знаю як це вплине на епідеміологічну ситуацію в подальшому. На всяк випадок я з собою завжди ношу захисні маски, а в людних місцях їх вдягаю, тому до Дня міста готовий.

 

 

А як вважаєте ви, чи варто проводити святкування Дня міста Тернопіль? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Рома Скалич

    Норм,маршрутки наполовину заповнення,а гуляти-да раді Бога. Це просто....
  • Natalia Herlykh

    Спочатку ходять святкують їздять по відпочинках, а потім мы всі дивуємося чому ми у помаранчевій зоні, чому карантин знову продовжуть, чому діти замість того щоб йти до школи вчаться дистанційно.
    Задумайтеся, може варто хоть трішки дотриматися карантину щоб це все пошвидше закінчилося.
  • Галина Вітер

    Я думаю,що не варто святкувати.
  • Володимир Мочук

    А кому це випускний став поперек горла? А нічого, що Тернопіль після цього з червоної зони попав у жовту (мимо помаранчевої) невже так показники різко змінились?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up