Партнер рубрики Події

Чому відремонтовані вбиральні в парку Національного відродження закриті для відвідувачів

Чому відремонтовані вбиральні в парку Національного відродження закриті для відвідувачів
  • Нові вбиральні в парку Національного відродження, які відремонтували до Дня міста, мали працювати, однак вони і досі закриті.
  • Коли вони запрацюють, дізнавався журналіст «20 хвилин».

Як обіцяли в КП «Об’єднання парків культури і відпочинку», громадські вбиральні будуть працювати з 21 липня, однак вони закриті.

Журналіст «20 хвилин», який вирішив перевірити чи працюють вбиральні, але помітив лише закриті двері. На сходах робітники склали будматеріали. Скористатися новою вбиральнею не можна, хоча вона вже мала б працювати.

Відео дня

Напередодні робітники розповіли, що вбиральні вже функціонують. Там підключили світло та воду. 

- Вбиральні вже готові до експлуатації, всі ремонтні роботи там закінчено, – розповідає директор КП «Об’єднання парків культури і відпочинку» Микола Лесів. – Чому вбиральні закрили мені невідомо. Сьогодні зранку я там був і все функціонувало. Я з’ясую у завідувача, чому вбиральні закрили.

Як кажуть відвідувачі парку, вбиральні дійсно вже працювали, але їх закрили.

- Я бачила, що вбиральні були відкриті, але чому зараз їх закрили, не знаю, – каже тернополянка Ольга. –  Певно, ще проводять якісь роботи, або чекають Дня міста.

Поруч з новими туалетами поклали бруківку. Самі приміщення ізолювали від води, оскільки саме через це і довелося проводити ремонт. Для створення ізоляції запрошували спеціалістів зі Львову. Ремонт для міського бюджету обійшовся у 500 000 гривень. Без спеціальної ізоляції в підземних приміщеннях постійно з’являвся грибок та почала відпадати плитка. Цих проблем відтепер не повинно бути.

Хто та чому закрив вбиральні – з’ясовують. Їх мають відкрити вже найближчим часом. Поки що поруч встановлено три біотуалети.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ольга Сидорук

    Ну і?в заголовку пишете що ви дізналися чому вбиральні закриті.А в тексті нема про це інформації,окрім банальних повторів "вбиральні закриті".Та вже всі зрозуміли що вони закриті,причину то вияснили?
  • Вікторія Кістерна

    Відкриють в січні, в мінус 20, коли людей не буде....а на літо знову закриють, в нашому місті, то є нормально. Люди повинні справляти нужду лише у певні дні і тільки до 19-20 години.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up