Випускний-2013: глибокі декольте у дівчат, краватки-метелики у хлопців та Скрябін на закуску (ОНОВЛЕНЕ)

Випускний-2013: глибокі декольте у дівчат, краватки-метелики у хлопців та Скрябін на закуску (ОНОВЛЕНЕ)
У Тернополі відбулося традиційне щорічне свято для випускників загальноосвітніх шкіл. Сотні учнів у святковому вбранні вирушили парадом сьогодні, 1 червня, від Надставної церкви до Центрального стадіону. Уже там продовжилась основна частина дійства.

 

 

Відео дня
>  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Аби поглянути на цьогорічну святкову молодь, на тротуарах збиралися сотні городян. Саму ж колону супроводжували елітний транспорт ДАІ, мажоретки та духовий оркестр. Очолили ходу представники міської влади разом із мером Сергієм Надалом, котрий, між іншим, сьогодні є ще й батьком випускниці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дощ, який моросів упродовж маршу випускників, завершився, як тільки школярі заповнили трибуни Центрального стадіону.

- Я парасолю придбала спеціально під колір сукні. – розповіла кореспонденту "20 хвилин" 16-річна Оксана. – Та й чимало моїх подруг так само робили.  Все ж – неабияке свято. Та й треба виглядати гарно при будь-якій погоді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щодо цьогорічного "прикиду" випускників, то серед дівчат помітною популярністю користувалися сукні із глибоким декольте. У парубків – приталені піджаки та яскраві краватки-метелки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коли молодь уже розсілася на своїх місцях – почалася урочиста частина дійства. Вступне слово довірили начальнику міського управління освіти Ользі Похиляк. Звично привітав школярів й градоначальник Тернополя. А ось очільник області на свято не прийшов, делегувавши виконуючого обов’язки голови облради Тарашевського.

Опісля традиційних моментів - як ось нагородження медалістів – випускників розважав гурт "Скрябін".

Андрій ОРЛЯК, 0-96-552-51-13

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Село і люди!
  • Anonymous

    Які невдячні в нас люди. Їм свято - вони критику, їм вітання - вони своє "фе". То ж будьте хоч трохи поступливішими, нє?
  • Anonymous

    Можна було сцену поставити на другій стороні стадіону і тоді, принаймі, пів стадіону могли бачити те що відбувається. А на екрані, коли на нього світить сонце погано видно. Про звук взагалі нема що говорити. Було чути тільки окремі слова, а так то просто бубуніння.
  • Anonymous

    По-перше, не трибуну, а сцену. По-друге, зрозуміло, що її неможливо було поставити по-іншому, адже в ході урочистої частини свята на цю сцену піднімалися випускники, яких нагороджували, виступаючі і т.д. А для того, щоб було видно всім, працював великий екран, на якому з будь-якого місця стадіону було видно те, що відбувалося на сцені.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up