Не пошкодували сотень доларів. Випускниці розповіли про свої сукні

Не пошкодували сотень доларів. Випускниці розповіли про свої сукні
  • Свято  «Випускник 2018» провели на Центральному стадіоні у суботу, 23 червня. Цьогоріч зі школою попрощалось 1132 тернопільських одинадцятикласників. 

  • Випускники отримали 154 медалей: 112 золотих і 42 срібних.

  • Під час свята вручили грошову винагороду випускниці, яка здала ЗНО на 200 балів, а також нагородили переможців кращих вишиваних костюмів.

Після урочистої ходи містом випускники зі своїми батьками, вчителями та гостями міста зайняли місця на міському стадіоні.  Випускників нагородили грамотами та медалями, а Катерині Симко вручили грошову винагороду в сумі 2000 гривень за 200 балів на ЗНО.

Для випускників виступив український співак Андрій Підлужний і подарував пісню «Вставай сонце», яку вважає дуже доречною до цього свята.

Відео дня

Тернопільські випускниці розповіли, як обирали сукні та у скільки їм це обійшлось. Через погану погоду хтось доповнював свій образ шкіряною курткою, джинсовим жакетом, кардиганом. Але були і сміливці, які впевнено крокували у вечірніх сукнях без верхнього одягу. Хлопці ж, як справжні чоловіки, дощу не злякались.  

- Я дуже давно задумала собі цей наряд і пошила в однієї з відомих тернопільських кравчинь. Дуже задоволена сукнею, адже ця сукня була моєю мрією.  Вона коштує досить дорого, десь 800 доларів, - розповідає Четвертак Катя, випускниця школи № 3.

- Я дуже довго обирала собі образ, обшукала усі сайти, але одного разу натрапила на один сайт в інстаграмі, мені там сподобалась одна сукня і я вирішила собі її пошити.  На неї я витратила 180 доларів, - коментує Муляр Марта, випускниця школи № 10.

Юля з школи № 11 поміряла тільки дві сукні і одразу ж обрала.

- Одну сукню я поміряла в Тернополі, іншу у Львові і одразу зупинилась на другому варіанті. Львівська сукня і все, ми одразу її купили. Досить дорого я за неї заплатила, але оскільки я працюю, то половину суми я заплатила сама, а іншу половину батьки, - каже дівчина.

Випускниця Тоня з школи № 23 в пошуках своєї сукні об’їздила кілька міст.

 

- Я була і в Чернівцях, і у Львові, але так толком нічого і не обрала. Тільки в останній момент надійшла інформація, що в тернопільському магазині є нові сукні. Я прийшла туди і одразу  купила. За сукню я заплати 9600 гривень, - каже дівчина. 

- Свою сукню я шукала дуже довго і купила його в одному з весільних салонів Тернополя.  Я заплатила за неї дорого, але скільки саме – це секрет,- каже Аня, випускниця школи-медичного ліцею № 15.

Хлопці до своїх образів поставились теж з відповідальністю. Хтось обирав наряд собі сам, а комусь допомагали батьки. Але загалом цього року серед випускників чоловічої статті переважали костюми в клітинку. Були також рожеві, голубі, зелені та коричневі.  Крокували хлопці і в кедах, які стильно доповнювали їхній образ.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • 777

    Тернопіль, йшов 2018 рік, на Україні криза (низькі зп, погана якість життя і т.д.)
  • Borys Karnatovskyi

    Shame Parade
  • Світлана Гордій

    Ні,вже моя в шафі 20 років валяється,нікому це непотрібно,дійсно,краще поїхати з класом відпочити закордон

    777 reply Світлана Гордій

    но, но, не пишіть такої ЄРУНДИ ! це на все життя ! треба ж збити грошей з понтовиків
  • Volodymer

    І Д І О Т И !!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up