Вночі на Симоненка тернополяни чули "постріли". Патрульні заспокоювали чоловіків напідпитку

Вночі на Симоненка тернополяни чули "постріли". Патрульні заспокоювали чоловіків напідпитку
  • Про постріли, які нібито було чути вночі на вулиці Симоненка, у редакцію «20 хвилин» повідомили читачі.
  • Що відбувалось насправді та чи дійсно там стріляли, з’ясовував журналіст «20 хвилин».

Як розповіли читачі, звуки, які нагадували постріли, було чути після 23:00. Поруч бачили інкасаторську автівку та кілька патрульних автомобілів. Деякі мешканці прилеглих будинків вважали, що постріли були пов’язані саме з інкасаторською машиною.

Однак, як повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета, ніяких пострілів на Симоненка насправді не було.

- Патрульні складали протокол на п’яних чоловіків, – розповідає Сергій Крета. – Один з хуліганів почав бити залізякою по капоті машини і могло здатися, що то були вистріли. Стрілянини там насправді не було.  

Відео дня

Саме через п’яних чолов’яг на Симоненка, 1 було багато патрульних. Як повідомила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига, їм надійшов виклик, що біля магазину на вул. Симоненка сваряться люди. Патрульні склали на чоловіків, які порушували громадський спокій, постанови за ч. 1 ст. 178 КУпАП «Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді».

Довідка:

Правоохоронці попереджують, що розпивання спиртних напоїв на вулицях, стадіонах, у скверах, парках, громадському транспорті та інших громадських місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж спиртних напоїв на розлив дозволений виконавчим органом, або поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль – тягне за собою попередження або накладання штрафу. Штраф може складати від 17 до 85 гривень.

Якщо особа вчинила порушення вдруге за рік – передбачено покарання у вигляді штрафу розміром від 102 до 136 гривень або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку. У виняткових випадках, якщо за обставинами справи і з урахуванням особи порушника застосування цих заходів буде визнано недостатнім, - передбачено адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Володимир Шупер

    Брехня, були постріли і ніяких компаній в дворі не було. Потім схопили 1 чоловіка, як на мене простий перехожий.

keyboard_arrow_up