Тернопільські автолюбителі об'єднуються у чаті, щоб знати про ситуацію на дорогах

Тернопільські автолюбителі об'єднуються у чаті, щоб знати про ситуацію на дорогах
  • Тернопільських автомобілістів об'єднала спільна проблема. Вони вважають, що якби раніше мали можливість попередити один одного про ситуацію на дорозі, то можна було б уникнути сотень аварій. 
  • Ділитись досвідом, контактами та інформацією про ситуацію на дорогах водії можуть у чаті месенджера Viber.

- Чат ми задумали для автолюбителів Тернополя, водіїв та всіх хто пов’язаний з автомобілями в Тернополі та області, - розповідає ініціатор Ігор Кондратьєв. - Ми хочемо, щоб водії давали один одному поради, допомагати, ділитись досвідом, контактами.  Думаю, якби раніше був такий чат, можна було б попередити більше водіїв про ситуацію, наприклад, яка сталась на дорозі "Тернопіль-Львів" зі щебнем.

Адміністратор чату каже, що  зараз "гаряча пора" на розмитнення блях, тому учасники активно один одному допомагають з контактами сертифікаційних центрів, брокерів, ситуацією по чергах тощо. Проект некомерційний, то ж рекламу у ньому розміщувати не дозволять. 

- Зараз до чату ми додаємо всіх, але у нас діють певні правила, після попередження про їх порушення ми видаляємо учасників, - говорить Ігор Кондратьєв. - Ми закликаємо водіїв запрошувати у чат своїх друзів і знаємо, що така платформа допоможе уникнути багатьох проблем.

Відео дня

Довідка: 

Ви можете долучитись до чату у Viber за посиланням: АвтоЧат.te

Окрім того, для обговорення певних питань учасники чату створили сторінку в соцмережі Facebook: https://www.facebook.com/groups/623653444738868/

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Сергій Баран

    Доброго дня, підскажіть будь ласка де в Тернополі можна заправитися дизелем?
  • Макс

    ПітСтопТерн online.
    Це група яка полегшує пошук легкових та ТІР авто запчастин  у місті Тернопіль.
    Наші працівники дають відповідь на ваші запитання відразу, підбір запчастин по vin коду. Великий вибір і багато варіантів по  запчастинах. Також в нас є доставка по місту.
    https://invite.viber.com/?g2=AQAZVlG%2BGp6aUEsEXzF2iPoPYjzAEzrz6wCk4Rr6dNVeW6wnUVHNlE4lNE%2BKJxky

  • Игорь Кондратьев

  • Игорь Кондратьев

    Дякую за інформаційну підтримку, сподіваюсь це буде корисно для всіх!

    Ромко Задорожний reply Игорь Кондратьев

    також цікавить актуальне посилання:)

    Olya Turchak reply Ромко Задорожний

    Спробуйте у пошуку Viber ввести АвтоЧат.te Або ще раз посилання: https://invite.viber.com/?g2=AQAoFYtpOpVd%2B0jVty5bo1wHWKEOvDNv%2BBjClU723mYf%2BO13r48ysnX4no0Trfzk&lang=ru

    Іван Савчук reply Игорь Кондратьев

    За посиланням пише "Сообщество не найдено" надішліть активне посилання будь ласка.

    Mike Semashchuk reply Іван Савчук

    При переході по посиланню з смартфона приєднання відбудеться автоматично, при переході з ПК ви перенаправляєтесь на сторінку з QR кодом, який потрібно відсканувати за допомогою Viber на смартфоні. Тоді відбудеться приєднання до чату

keyboard_arrow_up