Як ви почуваєтеся під час карантину? (ОПИТУВАННЯ)

Як ви почуваєтеся під час карантину? (ОПИТУВАННЯ)

Щодня в Україні стає більше інфікованих коронавірусом. Щодня умови карантину стають жорсткішими. також офіційні особи в країні повідомляють, що карантин, який уже продовжили з 3 квітня до 24 квітня, можуть продовжити далі. 

"Психологічна підтримка" у своєму телеграм каналі провела опитування про те, як почуваються люди під час карантину. В опитуванні взяли участь 332 728 чоловік.

40% з них відповіли, що почуваються нормально. 7% - прекрасно, хочуть продовження. 5% кажуть, що їм чудово, як на канікулах. 7% - жахливо, пишуть, що не витримають. 7% - почуваються самотньо. 18% - важкувато. 6% перебувають на межі. 3% тих, хто відповів, байдуже. 7% - важко відповісти.

Нагадаємо, що у Тернополі 31 березня запровадили додаткові обмеження на час дії карантину: заборонено збиратися групами більше двох осіб та обмежили доступ до дитячих та спортивних майданчиків.

Відео дня

Медики, влада та правоохоронці закликають усіх дотримуватися карантину, без потреби не виходити в громадські місця.

До слова, патрульні зауважують, що в умовах карантину, тому що чимало родин увесь час перебувають вдома, періодично виникають сварки, а інколи мають місце й прояви домашнього насильства.

А як зараз почуваєтеся ви, ваші близькі? Візьміть участь у нашому опитуванні. А якщо вам важко, зверніться до психолога. Також про свої відчуття пишіть у коментарях.

Опитування

Як ви почуваєтеся під час карантину?

Читайте також Як опанувати себе і не піддаватись паніці, радять психологи. Готові консультувати онлайн
Також пропонує свою допомогу з 18 до 19 години психолог Марина Орап.

Читайте також Що радять під час карантину робити тернополяни, аби відволіктися від коронавірусу
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Володя

    Треба в голосуванні добавити ще один пункт - "Недотримуюсь карантину". Думаю, він набере найбільше голосів.
  • ВолодяУкраїна!!!

    Почуваюсь нормально звісно інколи чогось не хватає але я спокійно дотримуюсь карантину я відповідально ставлюсь до цієї ситуації та негативно ставлюсь до людей які навмисно порушують закон що до карантину я впевнений у тернополянах що вони дотримуються карантину тому в мене немає тривоги що ми не впораємось те що Україна пережила у 2014 році на мою думку ми впораємось тому хочу побажати тернополянам будьте відповідальними навіть як що вам сумно я знаю ви винахідливі люди веселі та інколи дуже смішні давайте разом принесем цю перемогу нашій Україні та нашому місту незалежно від політичних поглядів та покажем знову усім що ми одна команда своїм прикладом будьте здорові веселі креативні сильні та розумні як кажуть на Бога надійся а розум май!!!
  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up