Як виглядатиме новий міський парк на вул. Київська-вул. М. Тарнавського, можуть обрати тернополяни

Як виглядатиме новий міський парк на вул. Київська-вул. М. Тарнавського, можуть обрати тернополяни

Конкурсний відбір та презентація проєктів, поданих на відкритий архітектурний конкурс на кращий ескізний проєкт нового міського парку у Тернополі, площею 10,5 га, який буде розміщений на території мікрорайону №14 та обмежений вулицями Генерала М. Тарнавського, вул. Володимира Великого, вул. М. Липницького та вул. Київською, відбувся 12 липня в Українському Домі 

«Впродовж двох місяців усі бажаючі мали можливість подавати свої пропозиції, і загалом за цей період було подано чотири ескізних проекти нового міського парку. Сьогодні ці пропозиції були попередньо розглянуті на засідання конкурсної комісії за участі екологів, дизайнерів, архітекторів та проектантів, а також членами журі було визначено ту концепцію, яка, на їхню думку, є найбільш цікавою, — зазначає Сергій Надал —  Проте, окрім висновку комісії, ми також хочемо почути думку громадськості, тому запрошуємо усіх охочих тернополян впродовж вихідних завітати в Український Дім та оглянути запропоновані проекти».

Ескізні пропозиції тернополяни можуть переглянути впродовж кількох наступних днів в Українському домі "Перемога".  Висловити свої пропозиції та відгуки щодо поданих проєктів тернополяни можуть через електронну скриньку, надіславши листа на [email protected].

Відео дня

Пропозиції приймаються до 16 липня 2019 р.

За результатами конкурсу журі відбирає три кращі ескізні пропозиції, для яких встановлюється призовий фонд. Переможець конкурсу отримує переважне право на подальшу реалізацію проєкту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • ВолодяУкраїна!!!

    смішний хахахахах видно зразу московите лайно не тутешнє скоро громада буде вилучати ваше громадянство як це зробила Америка з японцями!!! а що до коментаря я маю свою думку !!!
  • Анонім

    спочатку заплатыть за дачны дылянки, а потім плануйте парки....а інакше отримаєте *** а не парк
  • Анонім

    Затвердять той, на якому буде найбільша кількість багатоповерхівок. Так, щоб потім не дерибанити, то зразу пів парку під забудову. А пропозиції наші то "Лисий" в сраці бачив, так для галочки.
  • ВолодяУкраїна!!!

    підтримую дуже гарно Україна не росія!

    V reply ВолодяУкраїна!!!

    Що ти підтримуєш, чучело, проспися, ця земля - це людська приватна власність!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up