Партнер рубрики Події

Якщо Лобода виконає наше прохання, то ми не блокуватимемо концерт-хол, кажуть "самооборонівці"

Якщо Лобода виконає наше прохання, то ми не блокуватимемо концерт-хол, кажуть "самооборонівці"

Тернопільські активісти вимагають, щоб Світлана Лобода перед концертом, який відбудеться у п"ятницю, 13 травня, о 19.00 у концерт-холі Podolyany, сказала, що вона засуджує анексію Криму та підтримку терористів на Сході.

Нагадаємо, представники «Самооборони Майдану Тернопільщини» написали заяву на ім”я директора ТРЦ «Подоляни» з проханням скасувати концерт Світлани Лободи. Таке прохання виникло через те, що співачка їздить на гастролі у Росію та виступає на сцені з російськими артистами, які підтримують сепаратизм. Концерт не скасували і як повідомили представники торгово-розважального центру, станом на 10 травня було продано близько 1000 квитків. Тепер активісти просять, щоб співачка озвучила свою позицію, щодо ситуації на Сході та відносин з Росією. Якщо ж вона відмовиться, тоді вони обіцяють заблокувати концерт-хол.

- На теперішній момент ситуація така, що ми все ж таки будемо намагатись заблокувати концерт, - каже представник «Самооборони Майдану Тернопільщини» Іван Ковалик. - У нас є прохання до пані Світлани, але організатори концерту та сама співачка на даний момент відповіді на нього не дали. Якщо вони його виконають, то ми нікуди йти не будемо. Але якщо вона відмовиться, то ми блокуватимемо концерт.

Прохання активістів полягає у тому, щоб Світлана Лобода перед концертом зі сцени сказала, що вона дякує усім захисникам, які борються за Україну і також засуджує анексію Криму та підтримку проросійських терористів на Донбасі. Наразі відповіді від організаторів та самої співачки активісти ще не отримали. 

Відео дня

- Вони думають уже близько двох годин, - каже пан Ковалик. - Я до них телефоную, а вони просять змінити текст, щоб взагалі не йшлось про Росію та Крим. Хочуть сказати просто, що пані Світлана за мир і підтримує українських захисників. Нас таке не влаштовує, якщо б вона не їздила у Росію, то тоді розумію, а так, то ні. Вона виступала на сцені з Лепсом, який неодноразово заявляв, що анексія Криму це встановлення історичної справедливості. Ми хочемо почути її позицію.

Наразі, як повідомив Іван Ковалик на своїй сторінці у соцмережі Facebook, організатори концерту кажуть, що Світлана Лобода поки думає що сказати, але якусь заяву зробить. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Концерт.
  • Анонім

    У франківську на її виступ прийшло кілька чоловік. Концерт не відбувся
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up