Партнер рубрики Події

Їхав з дружиною на відпочинок: у поїзді помер 27-річний тернополянин. Що відомо?

Їхав з дружиною на відпочинок: у поїзді помер 27-річний тернополянин. Що відомо?

27-річний мешканець міста Тернопіль помер у потязі 12 червня, близько 6 години ранку.

Поліція Київщини встановлює обставини смерті чоловіка у потязі Рахів-Київ

12 червня близько 6 години ранку на спецлінію поліції «102» надійшло повідомлення про те, що у потязі Рахів-Київ помер чоловік.

На станцію «Фастів», де знаходився потяг, негайно виїхала слідчо-оперативна група та з’ясувала, що 27-річний мешканець міста Тернопіль прямував зі своєю дружиною на відпочинок. Вночі він впав із верхньої полиці у потягу та, за попередніми даними, вдарився потилицею. Після падіння чоловік повідомив дружині, що почувається добре, повернувся на верхню полицю та ліг спати. Вранці дружина виявила чоловіка без ознак життя та викликала швидку. Медики констатували смерть чоловіка.

Відео дня

Наразі поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ч.1 ч. 115 Кримінального кодексу України. Тіло загиблого без ознак насильницької смерті направлено до моргу, повідомили у поліції Київської області.

Поліція висловлює співчуття рідним та близьким загиблого та нагадує пасажирам про неухильне дотримання правил безпеки у поїздах! Подорожуючи на верхніх полицях, використовуйте ремені безпеки та обмежувальні поручні. Бережіть себе та своїх близьких.

Читайте також: У потязі раптово помер 23-річний пасажир. Що кажуть медики та поліція?
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Юлія Перещ

    Коли просили— завжди давали
  • Mary Gray

    Боже як то страшно 🙏Батькам терпіння це все пережити 😭
  • Наталия Прокопенко

    Ужас в наше время, сколько это может продолжатся
  • Ira Borysenko

    Про які ремні безпеки ви пишете!!!якщо їх зроду не було!Звичайно що зараз вони вже є!!!не дивно

    Татьяна Олейник reply Ira Borysenko

    Ira Borysenko не знаете не пишите бред,всегда были и есть у проводников.

    Софія Любачівська reply Ira Borysenko

    У них на вагон тільки декілька ременів є

    Ірина Бородай reply Ira Borysenko

    Ira Borysenko я також перший раз чую про ремені безпеки

    Misja Kisja reply Ira Borysenko

    В мене сусід рік тому також у ньому помер, від жари

    Misja Kisja reply Ira Borysenko

    Це якийсь поїзд смерті

    Ніна Шпак reply Ira Borysenko

    Наталя Крижановська їхала з дитиною просила...НЕМА!!!

    Наталя Крижановська reply Ira Borysenko

    Ira Borysenko Ремені безпеки завжди є у провідника,треба тільки попросити-їх принесуть.Біда у тому,що не всі пасажири про них поінформовані.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up