Із 19 березня пільговики зможуть їздити безкоштовно лише з пільговою карткою тернополянина

Із 19 березня пільговики зможуть їздити безкоштовно лише з пільговою карткою тернополянина
  • Згідно з попередніми рішеннями виконкому, спершу пільговики мали б мати право на безкоштовний проїзд у тролейбусах лише з пільговою карткою тернополянина з 1 березня.
  • Потім це рішення відтермінували, оскільки не всі пільговики виробили картки. І їм дозволили ще кілька тижнів їздити лише за посвідченням. Тепер рішення знову вступає в силу - з 19 березня.

Як зазначив під час виконкому 28 лютого начальник управління соціальної політики Тернопільської міськради Володимира Сулими, з 15 до 28 лютого за виготовленням пільгової картки тернополянина звернулось 1124 особи. Загалом звернулось 41 351 пільговиків. Тоді частину карток ще виготовляли. 

Згідно з новим рішенням виконкому, яке прийняли у середу, 14 березня, з понеділка, 19 березня, пільговики у тролейбусах мають право на проїзд лише з пільговою карткою тернополянина. У маршрутках пільговики уже давно мають право на безкоштовний проїзд лише з карткою. 

Також, під час виконкому ще раз уточнили, хто може їздити безкоштовно лише за наявності посвідчення.

Відео дня

-  Безкоштовно лише з посвідченнями можуть їздити учасники бойовий дій та добровольці, - каже начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку міської ради Ігор Мединський. - І то ми просимо АТОвців виготовляти картки, якщо у них є час. Всі інші пільговики можуть їздити безкоштовно, але лише з пільговою карткою тернополянина. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Михайло Білецький

    Сільпухи бісяться

    Anonymous reply Михайло Білецький

    То ти про кого, бидлото? Про надала і його шобло? То дійсно, бидлота аж біситься.
  • Олександр

    Акція від шобли полтінніка в місті дурнів: вкрали мільйон, вкрадемо десять

    https://m.20minut.ua/Novyny-Ternopolya/Vid-Chytachiv/skilki-mozhna-vkrasti-na-tz-sotsialniy-karti-ternopolyanina-blizko-1-mln-evro-v-misyats-10679323.html

  • тЕРНОПОЛЯНИН

    Кабмін прийняв рішення про монетизацію пільг на проїзд  - ТОМУ КАРТКУ УЖЕ РОБИТИ НЕ ПОТРІБНО



    https://ukr.lb.ua/economics/2018/03/14/392515_kabmin_priynyav_rishennya_pro.html

    Anonymous reply тЕРНОПОЛЯНИН

    Ну і добре. Я, наприклад, громадським транспортом практично не користуюсь, тепер буде, хоч невеличка добавка до пенсії. І нафік мені ті пільги чи ті довбані картки, заплатив і поїхав без принижень.
  • Зі Східного

    На фото в заголовку статті зображена російська карта "Тройка", що діє на транспорті Москви. Рекламуємо транспорт агресора, автор??? Рекламуємо переваги Москви?

    Новини Тернополя 20 хвилин reply Зі Східного

    Це випадковість. Нікого ми не рекламуємо. Дякуємо за зауваження!

    Anonymous reply Новини Тернополя 20 хвилин

    А це вже не вперше у вас, пан Мар*яно,  такі "косяки". А все через вашу малограмотність і патологічну безвідповідальність.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up