Партнер рубрики Події

З проїжджої частини на Шептицького забрали великогабаритні причепи, на які скаржилися тернополяни

З проїжджої частини на Шептицького забрали великогабаритні причепи, на які скаржилися тернополяни

З 7.00 год. ранку, 15 серпня, представники правоохоронних органів спільно з податковою інспекцією та управлінням муніципальної інспекції проводять рейд біля ринку на вулиці Шептицького.

Численні скарги від мешканців міста надходять правоохоронцям, що  припарковані великогабаритні фури на вул. Шептицького створюють незручності пішоходам та водіям, через них на цій ділянці ускладнений транспортний рух поблизу центрального продуктового ринку, постійні затори, проїжджа частина перетворилася у пішохідну зону, ніде припаркуватися. Окрім того, з цих фур здійснювалася несанкціонована торгівля баштанними культурами, повідомляють спільно прес-служба міської ради та відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На місці представники робочої групи виявили три великогабаритні автопричепи, які були припарковані на проїжджій частині та створювали небезпеку руху на даній ділянці дороги. Дані автопричепи фур були забрані з проїжджої частини та переміщені на інші території для зберігання.

Відео дня

До слова, робота з виявлення порушників іншими службами на даний момент тривають.

Поліцейські вилучають з проїжджої частини дороги великогабаритні транспортні засоби, залишені без нагляду, які ускладнюють дорожній рух. У четвер, 13 серпня, було евакуйовано три вантажівки, які були припарковані з порушеннями. Дані транспортні засоби передані на зберігання в комунальне підприємство. Подібні заходи триватимуть і надалі.

Правоохоронці звертаються до тернополян дотримуватися правил дорожнього руху, не паркувати та не здійснювати торгівлю з автомобілів у непередбачуваних для цього місцях.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up