Партнер рубрики Події

До п'яної вагітної тернополянки з чотирма дітьми викликали швидку та поліцію

До п'яної вагітної тернополянки з чотирма дітьми викликали швидку та поліцію
  • Лікарі швидкої викликали на допомогу екіпаж патрульних на вулицю Живова 19 червня, близько 21.00
  • З їх слів, вагітна жінка напідпитку разом з 4 дітьми перебуває на зупинці громадського транспорту.

Прибувши на виклик, патрульні встановили особу матері – 29-річна мешканка Тернополя. Вона вже притягалася до адміністративної відповідальності за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків.

Залишати її з дітьми в такому стані було небезпечно. 8-річну дівчинку, 6 та 4-річних хлопчиків інспектори відвезли до дитячого будинку на вулиці Стрімкій. Наймолодшу дитину, який виповнився лише рік, шпиталізували до обласної дитячої лікарні. Про випадок повідомили працівників Ювенальної превенції.

Патрульні склали на безвідповідальну матір вже другий адмінпротокол за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків щодо виховання дітей) та постанову за ст.178 (поява в громадському місці в нетверезому стані). Після оформлення адмінматеріалів жінку відпустили додому.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Tania Ghcn

    Вони дітей народжують заради грошової допомоги, але потім ніхто не думаю що буде далі з цими дітьми...
    Гроші закінчуються, а життя не цінують😞
  • Nataliia Melnyk

    От сучара така, ну ні стида, ні совісті. Ну як так можна? То ж діти, дурепо та думай своєю головою!!!!

    тойво reply Nataliia Melnyk

    думати головою не поможе.

    тільки виправні роботи.

    Петро Білецький reply тойво

    яка якість таких виправних робіт буде ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up