За несанкціоновану торгівлю у Тернополі штрафи складають до 1360-1700 грн

За несанкціоновану торгівлю у Тернополі  штрафи складають до 1360-1700 грн

Аби припинити несанкціоновану торгівлю та захаращення тротуарів і пішохідної доріжки в парку "Топільче" та на вул. Митрополита Шептицького, муніципальні інспектори спільно з Тернопільським міськвідділом поліції Головного управління національної поліції та представником Держпродспоживслужби в Тернопільській області днями провели перевірку. 

За її результатами на порушників оформили п’ять адміністративних протоколів за ст.152 КУпАП (порушення розділу 23 Правил благоустрою Тернополя) за самовільне, без погодження виконавчих органів міської ради, узгодженого загального вигляду та без оформлення відповідного права на земельну ділянку, розміщення на тротуарах торговельного обладнання та експозиції, повідомляє прес-служба міської ради. 

До слова, від початку 2019 року інспектори оформили 84 адміністративних протоколи за аналогічні порушення та надіслали до уповноважених органів на розгляд та накладення адміністративних стягнень у виді штрафів.

В управлінні муніципальної інспекції нагадують, що за вказані порушення законодавством передбачено накладення штрафів на громадян від 340 грн до 1360 грн, на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 850 грн до 1700 грн. 

Відео дня

Подібна робота управлінням муніципальної інспекції буде продовжуватись і надалі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • S

    То ви за стільки часу тільки перший раз провели цю перевірку? Цей бардак у парку і на базарі вже роками є, а ви хватаєтесь що провели перевірку????? Ой які молодці, ходіть я Вас по головці поглажу
  • МАРГО

    Муніципальні інспектори спільно з Тернопільським міськвідділом поліції Головного управління національної поліції та представником Держпродспоживслужби в Тернопільській області днями провели перевірку.
    А де вони були коли з людей з сіл які торгували на тротуарах здіралі гроші через не законне місце торгівлі і чею в кишеню ці гроші потрапили.А презентація вулиці М.Шептіцкого після ремонту його нахабна брехня про зелені острівцях і лавочках для людей.Где ця зелена травичка де лавочкі.А вони засипані щебенем залиті залиті бетоном. Замість трави і квітів кіоски БУТІКИ від місцевої власті.А де Тернопільська громада куди дивилися екологи і актівісти.Все ходять пІд місцевою владою. Тому і торгувати селянам не де.Тому і оббирають їх так звані контролери а торгові місця забрали оптовики і перекупники .А міська влада на все закриває очі.
  • мразішь

    Добре, а де продавати пенсіонеру  свій хлам, коли незаконно кіоски ставите на тротуари , то  вас не знайти , а як торгує старими речами ви тут як тут ,  до люди  виживають  з цих копійок , ужас , тарифи дорогі  ціни  на продукти дорогі,  виживають хто як може не всі ж можуть бути  корупціонерами  і біля кормушки.

    S reply мразішь

    Для пенсіонерів є соціальні ряди на базарі, але чомусь вони пустують...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up