Партнер рубрики Події

Зберегла вирізку з публікацією про улюблених артистів

Зберегла вирізку з публікацією про улюблених артистів

Десять років у домі сімʼї Оксани Оловʼянчик з села Марʼянівка Тернопільського району зберігають вирізку з газети "RIA плюс" за квітень 2010 року. Донька пані Оксани залишила її на памʼять про концерт Потапа та Насті, на який вона ходила. 

Нагадаємо, до 19 травня триває конкурс "З "RIA плюс" роками". Принесіть у редакцію старий примірник нашої газети чи вирізку з неї. Власник найдавнішого примірника отримає 3000 гривень.

 - Моя донька Юлія дуже захоплюється творчістю Потапа та Насті, - розповідає Оксана Оловʼянчик. -  І загалом любить читати про артистів, культуру. Десять років тому їй подарували квитки на концерт Потапа та Насті. Після цього вона побачила статтю в "RIA плюс" і зробила вирізку. 

Зараз доньці пані Оксани - Юлії 28 років. Вона працює директором будинку культури в селі Марʼянівка Тернопільського району. Разом з мамою вони щотижня читають газету "RIA плюс". 

Відео дня

- Найбільше читаємо про культуру, - продовжує співрозмовниця. - І взагалі я всі новини читаю у цій газеті. Ще там є дуже цікава сторінка "Смачного". Моя донька звідти уже багато рецептів спробувала. Якщо є щось по рукоділлю, то вона теж старається це зробити. Колись у вас були статті з порадами як вишивати та вʼязати. 

Про кожного читача, який принесе старий примірник, ми напишемо на сайті te.20minut.ua та в "RIA плюс". А власника найдавнішого примірника нагородимо на спортивному святі 28 травня, яке "RIA плюс" традиційно організовує для тернополян щороку.

Довідка

Старі газети чи вирізки з них приносьте у редакцію «RIA плюс» за адресою: м. Тернопіль, вул. Дубовецька 1, b. Телефони для довідок: 096-915-39-23, (0352) 43-00-50. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up