Згадуємо 2018-ий: Посол у MacDonald`s, Президент біля ялинки та інші VIP-гості у Тернополі

Згадуємо 2018-ий: Посол у MacDonald`s, Президент біля ялинки та інші VIP-гості у Тернополі

Чи не щомісяця Тернопіль відвідували представники керівництва держави, відомі люди та гості з-за кордону. Серед них і Президент, який відкривав ялинку в грудні 2018-го.

У червні в станах Вишнівецького палацу відкрили Дзеркальну залу за понад чотири мільйони гривень. Участь у відкритті взяла дружина Президента України Марина Порошенко.

На Всеукраїнську прощу у Марійському Духовному центрі в с.Зарваниця Теребовлянського району, що відбулась у липні, зібрались люди із всієї України. Десятки тисяч людей до святині ішли пішки. Президент України Петро Порошенко прибув на гелікоптері.

Відео дня

Вересень запам'ятався приїздом на Тернопільщину віце-прем'єра В'ячеслава Кириленка. Він відкрив у Шумську інклюзивно-ресурсний центрдля дітей з особливими потребами, а на відкритті майстерні для студентів-зварювальників у Кременці одягнув фартух та взяв до рук зварку.

Кінець вересня запам'ятався і спільним візитом Прем'єр Міністра України Володимира Гройсмана та Міського голови Києва Віталія Кличка. Політики взяли участь у форумі місцевого самоврядування, який розпочав "Дні діалогу з владою".  Окрім того, з Володимир Гройсман поспілкувався із тернопільськими активістами, а Віталій Кличко сфотографувався із ними. До приїзду відомих політиків місто готувалось посильно: у дощ замітали листя та працювали фонтани

У жовтні Тернопіль відвідав Міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Під час візиту він вислуховував усі пропозиції щодо розвитку міжнародних проектів від представників місцевої влади, підприємців, ректорів ВУЗів.

Офіційне відкриття закладу швидкого харчування MacDonald`s у Тернополі відбулось 8 листопада за участі посла  США в Україні Марі Йованович, генеральний директор McDonald's в Україні Гжегож Хмелярський. У новому закладі вони обідали із головою ОДА Степатом Барною та Тернопільським міським головою Сергієм Надалом. У подарунок гостям вручили іграшки на ялинки, які зробили у Теребовлі.

На початку грудня у Тернополі побувала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Вона відвідала одну із опорних шкіл області, поспілкувалась з педагогами та журналістами.

Закінчився рік візитом Президента України Петра Порошенка 18 грудня. Це була перша його офіційна поїздка після створення Української Православної Церкви. З цієї нагоди Президент взяв участь у Службі, що відбулась у храмі Воздвиження Чесного Хреста. ЇЇ правив почесний патріарх Православної церкви Філарет.

Також Петро Порошенко під час візиту, сфотографувався із Тернопільськими дітлахами та поспілкувався із студентами.  Окрім того, Президент разом із міським головою урочисто засвітив Головну ялинку міста.

Службу у храмі Воздвиження Чесного Хреста правив почесний патріарх Православної церкви Філаре
Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/prezident-petro-poroshenko-priyihav-u-ternopil-trivae-moleben-u-nadsta-10754723.html

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • sweta [email protected]

    ...................
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up