Зі Старого парку вивозять старий БТР

Зі Старого парку вивозять старий БТР

Старий БТР зі Старого парку на вулиці Шухевича. Його демонтаж розпочали зранку 31 серпня.

Про демонтаж техніки "20 хвилин" повідомила читачка Катерина.

- Я проти того, щоб техніку забирали, - каже мешканка будинку, прилеглого до парку. - Не здивуюсь, якщо на цій ділянці захочуть збудувати багатоповерхівку. Мені сказали, що машини відреставрують та відправлять у зону АТО. Але що можна зробити з цим металобрухтом ХХ століття?

Відео дня

Заступник міського голови Лернід Бицюра запевняє, що техніка ще може послужити.

Бронетранспортер зі Старого парку у Тернополі передали державному підприємству.

Як зазначено у рішенні міської ради, Тернопільське державне науково-технічне підприємство «Промінь» буде використовувати бронетранспортер в якості муляжа для проведення конструкторсько-випробувальних робіт.

- Цей взірцеь бойової машини тимчасово передається на потреби Збройних сил України для проведення випробувань із модернізації ходової частини бойових машин, - розповідає заступник міського голови Леонід Бицюра. - Передбачається, що тернопільські інженери та конструктори опрацюють нові технічні рішення, які дозволять підвищити ефективність бойової техніки.

Нагадаємо, згідно з пропозиціями до генплану, виставленими на сайті міськради, обрізати Старий парк збираються в частині, що прилягає до дороги на вул. Шухевича в няпрямку до просп. Бандери. На цій землі тепер ростуть дерева, кущі, стоїть стара військова техніка, проходять пішохідні доріжки і розміщені “футбольні каси”. Надалі відповідній ділянці хочуть надати цільове призначення “територія багатоквартирної житлової забудови”.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діонісій

    якщо наші бійці будуть за допомогою такої техніки воювати, то щоб ви повсирались всі ! сміх один.

    парад в Киеві бачили ? яка там техніка була, яка зброя у військовосліжбовців ?  от таке треба в АТО, а не металобрухт і гімно 60-70-х років.

    да і скажіть відразу, що будинок буде там. а то на АТО на випробування, тому БТР-у місце на свалці вже давно, що він в принципі  і робив раніше - дітей тішив.

    Piter Savka reply Діонісій

    та напараді такі самі були. Та сама техніка 70-х. Шось ти не робдераєшся в техніці. Сам БТР, як машина думаю робочий, просто реставрувати, навішати на нього збруї, і все. Головне не форма БТР-а, а зброя яка на ньому буде стояти.
  • Piter Savka

    На АТО ???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up