Зловмисник, який облив фарбою пам’ятник Бандері, приїхав у Тернопіль з іншої області

Зловмисник, який облив фарбою пам’ятник Бандері, приїхав у Тернопіль з іншої області

Деякі подробиці розслідування зухвалого хуліганства на сесії обласної ради повідомив головний поліцейський Тернопільщини Олександр Богомол.

— Злочинець на автомобілі, ми вже знаємо автомобіль і зараз його шукаємо, заїхав в паркову зону, вийшов, кинув дві банки з фарбою, втік, — зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. — Ми маємо його одяг, приблизне обличчя. Якраз завдяки спільним проєктам по відеоспостереженню «Гарпун» і «Безпечне місто» нам вдається встановити його маршрут, трафік. Надіємося, що найближчим часом в нас буде достатньо доказової бази, щоб його ідентифікувати. І це вже виклик, як і для поліції, як і для нашого краю. Попередньо ми бачимо інформацію, що злочинець приїхав з іншої області.

Щодо кваліфікації злочину, то пан Богомол зазначив, що це не лише пошкодження і хуліганство, а і може бути розпалювання відповідної ворожнечі між соціальними групами населення.

Нагадаємо, 14 грудня об 12.11 невідома особа пошкодила пам’ятник Степану Бандері, що по вулиці Соломії Крушельницької у Тернополі. Монумент було облито червоною фарбою.

Відео дня

Читайте також Поліцейські встановлюють зловмисника, котрий пошкодив пам’ятник Степану Бандері у Тернополі

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Никанор Иванович

    Поставте туда більше камер щоб неповадно було всяким мудакам
  • Никанор Иванович

    Так це виклик і неповага до тернополян  і міста в цілому . Я думаю треба підключати СБУ щоб знайти цю с.....у скоріше . Свастику теж малювали ось такі покидьки і катальпи теж ламали ось такі проросійські покидьки . Якщо відома машина значить і цього виродка знайдуть . Як знайдуть цю сучару заставити купити розчиник і все то очистити ,а потім ще заставити прибирати кожен квадратний метр всіх парків міста .

keyboard_arrow_up