Партнер рубрики Події

Зміни до бюджету, конкурс на визначення перевізника та грошова допомога: важливе з виконкому міськради

Зміни до бюджету, конкурс на визначення перевізника та грошова допомога: важливе з виконкому міськради

Вранці 13 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Тернопільської міськради. Про найцікавіше з нього читайте нижче.

Зокрема, під час засідання виконкому проголосували за проведення конкурсу по визначенню перевізника пасажирів на автобусному маршруті №38 загального користування, який відкрили нещодавно.

Він тимчасово обслуговувався комунальним підприємством «Міськавтотранс». Управління транспортних мереж та зв’язку Тернопільської міськради зобов’язали підготувати документи для проведення цього конкурсу.

На засіданні підтримали проєкт про надання громадянам грошової допомоги 306 громадянам на загальну суму 380 тисяч гривень, а також надання адресної безготівкової допомоги 18 громадянам у розмірі 50% відшкодування плати за житлово-комунальні послуги.

Відео дня

Закладам освіти надали дозвіл використовувати кошти, що затверджені кошторисом 2022 року на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, аби оплачувати послуги щодо забезпечення харчування внутрішньо переміщених осіб та військових на час воєнного стану.

Також за ці гроші можна оплачувати комунальні послуги за приміщення столових та харчоблоків, які перебувають в оренді, але використовуються закладами освіти для приготування їжі ВПО та нашим захисникам.

Крім того, внесли зміни до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік.

Відповідно до постанови Кабміну від 1 квітня «Про спрямування коштів до резервного фонду державного бюджету» із бюджету Тернопільської міської територіальної громади забирають кошти освітньої субвенції у сумі 57 мільйонів 8 тисяч 800 гривень, які були призначені для оплати праці педагогічних працівників.

Також проектом рішення виділили 900 тисяч гривень на заходи з територіальної оборони комунальному підприємству «Тернопільелектротранс», яке займається пошиттям комплектів польової форми.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up