Партнер рубрики Події

Взяли гроші і відправили додому. Скандал у санаторії: тернополянин каже, що йому не віддають кошти

Взяли гроші і відправили додому. Скандал у санаторії: тернополянин каже, що йому не віддають кошти
  • У редакцію «20 хвилин» звернувся тернополянин Зиновій та розповів, що у березні 2020 року він поїхав відпочивати у лікарню реабілітації, що знаходиться у Більче-Золоте.
  • Сплатив наперед за всі послуги та відпочинок за 21 день в лікарні. Та через тиждень відпочинку у нього піднялася температура, і він повернувся додому, але решту коштів йому так і не повернули.
  • Як коментують ситуацію в закладі? 

Саме у березні минулого року в Україні та на Тернопільщині зафіксували перші випадки захворювань на коронавірус.

Гроші так і не віддали 

– Я приїхав відпочивати на 21 день. Через сім днів у мене піднялася температура, – каже чоловік. – Мене відправили додому і сказали, що повернуть гроші за решту днів. Медсестра взяла у мене картку, чеки та пішла нібито перерахувати мені кошти. Картку повернули, а гроші – ні.

Чоловік повернувся додому та сподівався, що решту два тижні реабілітації йому проведуть безкоштовно. Повернувся у Більче-Золоте тільки в січні цього року.

Відео дня

– У лікарні мені сказали, що старої інформації про пацієнтів не мають, є лише дані з першого січня 2021 року, – продовжує тернополянин. – Мені винні 1 100 гривень. Можливо, декому ця сума здаватиметься смішною, але я пенсіонер, живу один і отримую пенсію 1 700 гривень. Мені винні дві третини пенсії.

Хочуть чеки

Журналістам «20 хвилин» вдалося поспілкуватися з головним лікарем закладу Любомиром Синоверським. Він пояснив, що в лікарні реабілітації йому готові віддати кошти, якщо пенсіонер продемонструє їм касові ордери за послуги, які він пройшов.

– Ми готові йому повернути всі кошти, хай дасть чеки, – каже пан Синоверський.

На зауваження, що всі чеки пенсіонер віддав медсестрі, головний лікар пообіцяв розібратися найближчими днями.

Ми обов'язково дізнаємося, чим завершилася ця ситуація. 

Юрист каже, надія є

З юридичної сторони ситуація для пенсіонера є програшною, адже у нього немає чеків, що підтверджують отримані послуги. Однак у бухгалтерії повинні перевірили платежі, що їм надходять, каже юрист Ростилав Небельський.

– У лікарні реабілітації мали б бути дані про оплату всіх платежів. Якщо дійсно підтвердиться, що пенсіонер сплачував гроші за послуги послуги і не отримав їх, йому мали б їх повернути, – каже він. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Pavel Orestovich

    Най сі судит з ними
  • Mykhaylo Topornytskyi

    Більче-Золоте
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up