Скільки коштує поїхати потягом та автобусом з Тернополя на свята? Куди квитки вже не придбати?

Скільки коштує поїхати потягом та автобусом з Тернополя на свята? Куди квитки вже не придбати?
  • Якщо ви бажаєте зустріти Новий рік або Різдво в іншому місті, то час купувати квитки вже.
  • «20 хвилин» поцікавилися, чи є ще квитки на популярні напрямки з Тернополя в інші обласні центри та скільки вони вартують.

Журналісти перевірили, яке є сполучення до обласних центрів, куди найчастіше прямують туристи, а також з'ясували, скільки вартує доїхати до них потягом з Тернополя в плацкарті та купе. Зауважимо, що ціна на квиток в той чи інший обласний центр може відрізнятися на 10-15 відсотків в більшу чи меншу сторону, залежно від потяга, який ви обрали.

Скільки коштує подорожувати потягом

Ми обрали п’ять обласних центрів: Львів, Київ, Ужгород, Чернівці та Вінницю. Та перевірили на сайті з продажу квитків онлайн наявність вільних місць на дані напрямки 31 грудня, а також 7 січня.

Нижче ми наводимо ціни на квитки до даних обласних центрів 31 грудня:

Відео дня

Ми обирали потяги з вагонами плацкартного типу чи купе, які прибувають в пункт призначення увечері. Однак, в Київ таких потягів уже немає, тому в столицю доведеться їхати вранішнім потягом.

А щоб поїхати у Чернівці, доведеться сідати або 31 грудня о другій ночі, тоді потяг прибуде о 10 ранку. Чи подорожувати ввечері та відправитися з Тернополя о 22.32, тоді потяг прибуде вночі першого січня.

Ціна квитків в обласні центри на Різдво:

Зауважте, ціна на квиток може бути меншою, якщо ви маєте пільги на проїзд. 

Детальніше про те, як не переплачувати за проїзд потягом, читайте в матеріалі.

Додаткові потяги на зимові свята

Цьогоріч Укрзалізниця додатково призначила 17 поїздів для перевезення пасажирів під час зимових свят, йдеться на сайті Укрзалізниці.

З-поміж них, є і потяги, що курсують через Тернопіль:

№143/144 Київ — Івано-Франківськ, Ворохта (курсує через Фастів, Вінницю, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ, Яремче);

№26/25 Одеса — Львів, (Ужгород)/Рахів, (курсує через Вапнярку, Хмельницький, Тернопіль, Львів, Івано-Франківськ, Ворохту);

№70/69 Маріуполь — Львів (курсує через Запоріжжя, Дніпро, Знам’янку, Миронівку, Хмельницький, Тернопіль);

№168 Львів — Одеса (курсує через Тернопіль, Хмельницький, Жмеринку).

Скільки коштує подорожувати автобусом

Нижче ми наводимо ціни на проїзд автобусом в обласні центри 31 грудня. Зауважимо, що в Ужгород прямого автобуса з Тернополя 31 грудня не буде.

Якщо ви бажаєте подорожувати автобусом на Різдво, то доведеться почекати до п’ятого або шостого січня, адже поки точного розкладу руху автобусів з Тернополя на Різдво немає, про це журналісту «20 хвилин» повідомили в довідковій автовокзалу.

– П'ятого або шостого січня ми будемо точно знати, які автобуси курсуватимуть, – повідомили в довідковій.

Дізнатися попередню інформацію про рух автобусів з Центрального автовокзалу Тернополя та ціну квитка ви можете за номером: 0352-23-63-56.

А де ви будете зустрічати Новий рік та Різдво? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up