"Укрзалізниця" відновлює поїзд Київ - Рахів, який курсуватиме через Тернопільщину

"Укрзалізниця" відновлює поїзд Київ - Рахів, який курсуватиме через Тернопільщину

Потяг з Києва на Чортків, Теребовлю, Копичинці, Товсте, Хоростків, Заліщики ходитиме з 18 грудня.

З 18 грудня «Укрзалізниця» нарешті відновлює повноцінне курсування поїзду 357/358 «Київ – Тернопіль – Рахів», без якого ціла низка міст та селищ Тернопільщини були повністю позбавлені пасажирського залізничного сполучення зі столицею.

Як повідомляє народна депутатка Євгенія Кравчук, через ремонт колії потяг неможливо запустити раніше.

"Це не просто відновлення після карантину. Справа в тім, що ділянка Тернопіль – Заліщики мало змінилася з часів Австро-Угорщини. З одного боку, це цікаві для туристів старовинні вокзали та віадуки, з іншого – вкрай застаріла інфраструктура. Саме через ремонт колій потяг неможливо було запустити раніше. Але до 15 грудня ремонт мають завершити. Потяг із Києва як і раніше прибуватиме на Тернопільщину посеред ночі. Над зміною графіків ми вже працюємо у робочій групі. Сподіваюся, навесні, при формуванні літнього розкладу, прибуття вдасться перенести на зручніший час", зазначила Євгенія Кравчук.

Відео дня

Читайте також: Від 100 до 1000 гривень: скільки вартує подорожувати потягом з Тернополя в різні обласні центри
 

Опитування

Чи подорожуєте ви потягом під час карантину?

Яких карантинних заходів дотримуються в Укрзалізниці?

Усі пасажирські поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд. Під час перебування на об’єктах інфраструктури, посадки в поїзд та безпосередньо в рухомому складі необхідно обов`язково одягнути захисну маску чи респіратор, користуватися іншими засобами індивідуального захисту, а також суворо дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ для запобігання поширенню коронавірусної інфекції, йдеться на офіційному сайті Укрзалізниці.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач43

    ковбойський  поізд
  • Богдан Христенко

    скільки буде їхав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up