Погода на 26 листопада: сонячно, вдень до +5

Погода на 26 листопада: сонячно, вдень до +5

Ранок у Тернополі буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів.

Температура повітря коливатиметься від -2 до +5, повідомляє sinoptik.ua.

26 листопада погоду області визначатиме  поле підвищеного атмосферного тиску, повідомляє Тернопільський обласний центр з гідрометеорології.

Відео дня

Область: Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний, 5 – 10 м/с. Температура вночі     1 – 6º морозу, вдень    2 – 7º тепла.

Місто: Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний,   5 – 10 м/с. Температура вночі       3 – 5º морозу, вдень 4 – 6º тепла. 

Опади і похолодання будуть на вихідні

- 26-го листопада в Україні якихось істотних опадів не буде, так, щось на крайній півночі поляпає чи помжичить, повідомляє на своїй сторінці в соцмережі синопти Наталка Діденко. - А буде навіть сонце - милуйтеся, пройдіться по повітрю.

Температура повітря у четвер також обіцяє бути комфортною, зважаючи на те, що о цій порі вже мало б ляпати, сипати, задувати, 'мінуси‘ і ніяких оцих красивенних дерев, кущів і зеленої трави.

Протягом дня у більшості областей очікується +4+8 градусів, в Криму до +10 градусів.

На Сході України буде холодніше, +2+4 градуси.

У Києві завтра-післязавтра буде переважно сухо й досить тепло. Протягом дня десь близько +5 градусів.

А ось вихідними з‘являться опади і похолодає. На Карті 2 видно, що в неділю у Києві ймовірний дощ та сніг, ще й завіватиме вітер.

- Самі розумієте, що атмосферу не дуже цікавить, коли в нас вихідний, а коли робочий день - вона працює невтомно і завжди. Тому ви вже самі обирайте проміжки, коли - парк, а коли - рідний диванчик. Згідно з прогнозом погоди, - підсумувала синоптик.

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам’ять святителя Івана Златоустого, архієпископа Константинопольського. З минулих часів відомо, що “на Златоуста все поле порожнє”. У цей час “всяка зяб зупиняється в рості”, тобто земля занурюється у сон до весни. У давнину казали: “Ззиває зима на Івана Златоустого свою свиту: хурделицям і заметілям дає наказ — відлиги вгамувати”. Іній на деревах у цей день вказував на те, що можна чекати гарного врожаю.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up