Партнер рубрики Погода

Погода у Тернополі: 17 серпня, холодна ніч, а вдень +24

Погода у Тернополі: 17 серпня, холодна ніч, а вдень +24

Ясна погода буде триматися у Тернополі впевнено, вдень можлива недовга окупація неба хмарами. Без опадів, повідомляє sinoptik.ua.

17 серпня погоду області визначатиме південно – східна периферія антициклону з центром над Австрією, повідомляє обласний центр з гідрометеорології.

Область: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно – західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 7 – 12º, вдень  21 – 26º тепла.

Місто: Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно – західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 8 – 10º, вдень  22 – 24º тепла.

Відео дня

Народний прогноз погоди: 17 серпня відзначається день пам'яті святої преподобної Євдокії (Явдохи). Дощі у цей час ідуть серед білого дня, без блискавок і грому. По цьому дню судили про майбутній листопад: "Яка Явдоха - такий листопад". Якщо день погожий, ясний, то і листопад буде погожим, а якщо похмуро і дощ іде - бути йому сірим і туманним.

Загалом по Україні 17 серпня Україна буде однією з найхолодніших у Європі, повідомляє на своїй сторінці у соцмережі синоптик Наталка Діденко.

"У суботу в українців буде шанс перетрусити шафи, повитягати і потренувати плащі та навіть пуховички перед новим сезоном. Денна температура повітря становитиме +17+24 градуси. У південній частині та на Сході буде тепліше, +23+28 градусів.

Чому курточки чи пуховички? Бо на фоні навіть не таких уже й страшних +18+20-ти градусів завіватиме північно-західний та західний вітер, який посилить відчуття холоду на 3-5 градусів.
Тому шашлики можна відкласти на радість парковому та лісовому царству, і нарешті підремонтувати щось на осінь, щоб не затікало і не задувало у листопаді))

Дощів буде небагато.
Найближчими вихідними є ймовірність опадів на Півночі та Сході, дотягне місцями до Черкащини, у суботу де-не-де на Заході. Проте ці опади будуть локальними і млявими, таке собі...
Більшість території належатиме сухій погоді.
Вітер обіцяє бути поривчастим, до сильного, 17 серпня, у суботу.

У Києві 17-го серпня - холодно, вітряно, +18+20 градусів. Із густіших хмар може покапати невеликий дощ. Синоптичний комфорт - на любителя.

У неділю у столиці потепліє до +23+24 градусів, без істотних опадів.

19-го серпня, у понеділок, на Спаса, у Києві очікується чудова погода - сонячно і тепло, +25+27 градусів. Тому приказка поки що завчасна, що якщо прийшов Спас, то тримай рукавиці про запас.
Поки що спочатку мерзнемо, а на Спаса гріємося)

"20 хвилин" бажає вам гарного дня за будь-якої погоди. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 У лікарні помер юний захисник з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст 10:20 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття ще на дев’яти вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up