Партнер рубрики Погода

Рятувальники Тернопільщини продовжують визволяти зі снігу швидкі, автобуси та автівки

Рятувальники Тернопільщини продовжують визволяти зі снігу швидкі, автобуси та автівки

За минулу добу надано допомогу 157 людям.

За минулу добу рятувальними підрозділами здійснено буксирування: 2 рейсових автобусів та 9 автомобілів екстреної медичної допомоги, 22 легкових авто. Надано допомогу 157 людям, повідомляє пресслужба головного управління ДСНС в Тернопільській області.

- В с. Якимівці Кременецького (Лановецького) району черговим караулом 11 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету рейсового автобуса, в якому перебувало 50 чол.

Відео дня

- В с. Залісся Чортківського району черговим караулом 6 ДПРЧ Управління здійснено буксирування до місця виклику зі снігового замету автомобіля екстерної медичної допомоги, а також здійснено буксирування 4-х легкових автомобілів. Всього надано допомогу 6 особам.

- В с. Гаї Шевченківські Тернопільського району черговим караулом МПК Шляхтинці здійснено буксирування зі снігового замету 2 мікроавтобусів. Всього надано допомогу 6 особам.

- В с. Кути Кременецького (Шумського) району черговим караулом 16 ДПРЧ Управління здійснено буксирування до місця виклику зі снігового замету автомобіля екстерної медичної допомоги.

- В с. Вигода Чортківського (Борщівського) району резервним караулом 8 ДПРЧ Управління здійснено вивільнення зі снігового замету автомобіля екстерної медичної допомоги.

- В с. Гриньки Кременецького (Лановецького) району черговим караулом 11 ДПРЧ Управління здійснено вивільнення зі снігового замету автомобіля екстерної медичної допомоги.

- В с. Кути Кременецького (Шумського) району черговим караулом 16 ДПРЧ Управління здійснено транспортування від автомобіля екстерної медичної допомоги, що застряг у заметах, до місця виклику працівників «швидкої».

- В с. Хмелівка Тернопільського (Теребовлянського) району черговим караулом 12 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету рейсового автобуса, в якому перебувало 50 чол.

- Поблизу с. Білоголови Тернопільського (Зборівського) району черговим караулом 17 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету автомобіля екстерної медичної допомоги.

- В сел. Козова Тернопільського району черговим караулом 18 ДПРЧ Управління здійснено транспортування від автомобіля екстерної медичної допомоги, що застряг у заметах, до місця виклику в с. Криве працівників «швидкої».

- В с. Шляхтинці Тернопільського району черговим караулом МПК Шляхтинці здійснено буксирування зі снігового замету легкового автомобіля, в якому перебувала 1 особа.

- В с. Кути Кременецького (Шумського) району черговим караулом 16 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету 2 легкових автомобілів, в яких перебувало 4 особи.

- В м. Бережани Тернопільського району по вул. Золочівській черговим караулом 7 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету 3 легкових автомобілів, в яких перебувало 12 осіб.

- В с. Іванків Чортківського (Борщівського) району черговим караулом 8 ДПРЧ Управління здійснено буксирування 5 легкових автомобілів, в яких перебувало 12 осіб.

- В с. Довжанка Тернопільського району черговим караулом 3 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету легкового автомобіля, в якому перебувало 2 особи.

- В с. Буглів Кременецького (Лановецького) району черговим караулом 11 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету легкового автомобіля, в якому перебувала 1 особа.

- В м. Збараж Тернопільського району по вул. Чорновола,100 черговим караулом 4 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету легкового автомобіля, в якому перебувало 3 особи.

- В с. Вірлів Тернопільського (Зборівського) району черговим караулом 17 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету автомобіля екстерної медичної допомоги, що повертався з пацієнтом з виклику.

- В с. Швейків Чортківського (Монастириського) району черговим караулом 19 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету мікроавтобуса, в якому перебувало 5 осіб.

- В с. Ласківці Тернопільського (Теребовлянського) району черговим караулом МПК Ласківці здійснено буксирування зі снігового замету легкового автомобіля, в якому перебувало 5 осіб.

- В с. Горішня Вигнанка Чортківського району черговим караулом 6 ДПРЧ Управління здійснено буксирування зі снігового замету автомобіля ЕМД, що рухався до місця виклику.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання Від читача 09:22 У конструктивній співпраці – ефективна робота 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up