Партнер рубрики Погода

У Тернопільській громаді оголошено «жовтий рівень» небезпеки. Комунальники працюють у посиленому режимі

У Тернопільській громаді оголошено «жовтий рівень» небезпеки. Комунальники працюють у посиленому режимі
  • По усій території України 9 січня очікується погіршення погодних умов. Попереджають про ожеледицю та снігопади.
  • Негода може призвести до порушення руху транспорту.

У зв’язку погодними умовами дорожні та комунальні служби міста працюють у посиленому режимі роботи. Впродовж ночі на вулицях Тернополя працювала спеціалізована техніка.

Водіїв просять з відповідальністю та обережністю віднестись до прогнозованих погодних умов та не залишати авто на проїжджій частині вулиць.

Управителів будинків та ОСББ просять сумлінно і добросовісно вживати всіх необхідних заходів для створення комфортного і безпечного пересування мешканців житлових будинків. Своєчасне проведення таких робіт запобігатиме утворенню ожеледиці та сприятиме зменшенню рівня травматизму.

Відео дня

Дізнатися, хто відповідальний за ту чи іншу територію у Тернополі, можна, переглянувши Інтерактивну карту відповідальності.

Для забезпечення належного механізованого утримання прибудинкових територій просять мешканців житлових будинків утриматися від паркування транспортних засобів у дворах.

Інформацію (з доданим фото) щодо неналежного прибирання дворів, міжквартальних проїздів мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 14 81, а при виявленні небезпечних ділянок дороги або тротуару, які не прибрані від снігу чи ожеледиці, повідомляти можна на «Гарячу лінію» мерії: +38067 009 1540.

Погода у Тернополі

9 січня ввечері у Тернополі на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Нічний сніг продовжує йти вранці. Удень він послабшає і до вечора закінчиться.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Olga Buts

    На Текстильній все розчищено дякуємо
  • Надя Фік

    Доріжки двірник почистив, а тракторів на 8.30 не було видно
  • АНАТОЛІЙ

    Незнаю
  • Марія Сушко Сушко

    Ніхто нічого не розчищає Данила Галицького4.

keyboard_arrow_up