Партнер рубрики Погода

З ранку і до пізнього вечора йтиме дощ: погода на 30 вересня

З ранку і до пізнього вечора йтиме дощ: погода на 30 вересня
  • У Тернополі протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З ранку і до пізнього вечора йтиме дощ.
  • Температура повітря коливатиметься від +11 до +13

30 вересня погоду області  визначатиме циклон над Західною Україною.

Область: Хмарно. Вночі значні, місцями сильні дощі. Вдень помірні дощі. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби 10 – 15º тепла.

Відео дня

Місто: Хмарно. Вночі значний дощ. Вдень помірний дощ. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби 11 – 13º тепла.

Погода від Наталки Діденко

30-го вересня, на Віри, Надії, Любові й Софії, в Україні буде багато дощів.
Циклон зумовить вологу погоду в більшості областей, лише північний схід - Сумщина, Харківщина, Луганщина - побуде у переважно сухій повітряній масі.

Проте на Сході та північному сході очікується завтра сильний вітер, до штормових поривів.
Загалом в Україні вітер буде південно-східний, на Заході - північно-західний, 5-12 м/с, тобто, помірний, проте "колючий".

Найхолоднішою передбачається погода в західних областях, максимально лише +12+16 градусів.
У більшості областей України в середу +14+18 градусів, на Півдні та Сході +15+20 градусів.

У Києві 30-го вересня очікується волога хмарна погода з низькою температурою повітря, протягом дня близько +15 градусів. У столиці очікується поривчастий вітер.

Світлина від Наталки Діденко.

Народний прогноз погоди

30 вересня відзначається день пам'яті святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Люди цього дня спостерігали за журавлями: якщо вони полетять, то на Покрову (14 жовтня) буде мороз, а ні, то зима буде пізньою. З цього часу можна чекати перші заморозки у повітрі нижче -2 градусів. У цей день може бути як дощова і холодна погода, так і ясна, сонячна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up