Петицію про відставку Зеленського за день підтримало понад 29 000 людей

Петицію про відставку Зеленського за день підтримало понад 29 000 людей
  • Кілька петицій про відставку Президента України Володимира Зеленського та одну на його захист зареєстрували українці на Офіційному інтернет-представництві Президента України протягом 22-23 травня.
  • Одна із них уже набрала необхідну кількість голосів і очікує розгляду. 

Присягу на вірність українському народові новообраний Президент України Володимир Зеленський склав на урочистому засіданні Верховної Ради у понеділок, 20 травня. Під час промови заявив, що розпускає Верховну раду, а ввечері того ж дня підписав указ про розпуск Ради та призначив позачергові вибори на 21 липня.

А 22 травня на Офіційному інтернет-представництві Максим Безрук реєструє петицію "За відставку Президента України Володимира Зеленського". 

- Вельмишановний Володимире Олександровичу, голосування за Вас у більшості своїй було голосуванням протестним, - йдеться у петиції. - Насправді Ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об'єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж Ваші заяви та дії розчаровують Ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію. Користуючись відсутністю змістовних обіцянок народові, Ви почали приписувати народній волі власні забаганки. Складається неприпустима ситуація, коли "слуга народу" не має моральних зобов'язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо Вашої негайної відставки з посади Президента України!

Відео дня

Петицію станом на 16.30 23 травня підписало 29 291 людини і продовжують голосувати. Для розгляду петиції необхідно було 25 000 голосів. Зараз петиція чекає на розгляд.

22 травня зареєстрували ще одну петицію про відставку. Автор Вадим Михальський. Станом на 16.30 23 травня петиція набрала  5858 голосів з необхідних 25 000. До кінця голосування - 92 дні.

- Відставка Президента України Володимира Зеленського у разі невиконання своїх обіцянок протягом 6-ти місяців, - пише автор. - Якщо діючий Президент України Володимир Зеленський в термін 6-ти місяців не виконає своїх передвиборчих обіцянок: зняття недоторканості депутатів, суддів, міністрів, президента, перегляд ціни на комунальні послуги, суд над усіма, хто грабував та нищив українську державу, гідні зарплата, пенсія та соцвиплати, та інші, тоді він повинен подати у відставку.

Станом на 16.40 зареєстровано 10 петицій про скасування або від відмову від розгляду петиції про відставку. Усі зареєстровані 23 травня. Одна із них станом на 15.30 набрала 176 голосів.

Є ще одна петиція на "Підтримку Президента України Володимира Олександровича Зеленського. Дати можливість реалізувати зміни в Україні." 

Автор Олександр Назаренко просить не розглядати петицію "За відставку Президента України Володимира Олександровича Зеленського". А його петицією надати імунітет Президенту для виконання своїх обов`язків. Цим самим дати час на реалізацію змін в Україні. 

Петицію підтримало 158 людей. До кінця голосування - 92 днів. 

Про порядок розгляду петиції адресованих Президенту України тут. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Ivan Tsebrinski

    Мені здається що не потрібно сваритись по такій фігні...

    По-моєму все дуже просто. Люди (і я в тому числі, Я Ж ЛЮДИНА) голосували за Зеленського, тому що не бачать що ТАКОГО зробив Порошенко. Тут якби логічно, якби він був нормальним президентом, відновив країну після Януковича, а не навпаки, (бо ми зараз живемо гірше, ніж при Януковичі), і країна б стала дійсно європейського рівня, то скажіть будь ласка люди б голосували за Зеленського? Ні. Навіть би в ту сторону не дивились. Робимо висновок, Порошенко не дуже хороший президент (БУВ!) не дуже хороший - це ще м'яко сказано. Я точно сказати не можу яким буде Зеленський, тому що (на відміну від ДЕКОГО) не роблю необґрунтованих висновків, тому що у нас в країні я бачу 90% політологи і СУПЕР КОМПЕТЕНТНІ політичні аналітики, ви теж таке помітили?

    І я взагалі дивуюсь що хтось з людей Порошенка ще сміє звинувачувати, що Зеленський набрав некомпетентних осіб, давайте я вам скажу хто таких Парубій, Яценюк, Гройсман за фахом.. Мені продовжувати?

    Анонім reply Ivan Tsebrinski

    А хто такий Зеленський який жодного дня не був в політиці ,не знає законів , нормативних актів та і конституції в цілому . Легше всього фраєрнути і з трибуни крикнути "Я розпускаю верховну раду" і тут же казати ,що вони зобовязані приняти ще якісь закони .Легше всього сказати кабінету міністрів пишіть заяви , а при цьому не думаючи що кабінет міністрів виділяє гроші на вибори . Легше всього в країні все розвалити . Зеленський все це робить щоб його рейтинг за 6 місяців до виборів до ВР не скотився до нуля , а за два місяці рейтинг впаде ,але не так сильно . Все йде до узурпації влади , дефолту і тотальному зобужіню ,а якщо ще короче то до реваншу недобитків Януковича і капітуляції перед Росією .Не хотіли бакс по 27 будете мати по 50 грн у звязку із гіперінфляцією і дефолтом країни .Порошенко і його команда теж не цукор ,але він чітко вміє формувати думку і приймати рішення  ,а Зеленський взагалі сам не може щось приймати оскільки за нього говорять його так звана команда . Послухайте радіо і всюди чути у "Зеленського сказали" ,у "Зеленського вирішили" одним словом я Вас вітаю із покупкою під назвою КІТ В МІШКУ . Скоро ви побачите таких одіозних особистостей в ВР як Портнов ,Азаров ,Лукаш та інша шобла . Вже ми бачимо таких осіб часів Януковича-Азарова як Богдан, який все говорить і рішає за Зеленського .Он на консультації з представниками фракції той Богдан смикав Зеленського то за штани то за сорочку щоб тільки Зеленський чогось лишнього чи якусь мульку не ляпнув  . І я ще раз Вас вітаю з покупкою під назвою КІТ В Мішку .
    P.S. Що зробив Порошенко так це відновив армію може не в таких великих маштабах ,але відновив ,що у нас стали зявлятися в армії нові взірці такі як Сугна ,Верба,Нептун,різного роду ЗРК,Танки,БТР ,почали модернізовувати техніку,робити заряди до Смерчів ,почали одягати солдат , надавати їм форму і обладнання . А яка армія до Порошенка була - воювали в тапочках ,куртках ,і шапках .
  • Анонім

    Цей зеленський і його некомпетентна команда навіть закон про вибори не спромоглися нормально оформити . Закон вони зістряпали на 450 сторінках ,а щось ніхто не вникав ,що цей закон має так нюанси і пункти :
    1. Дозволено балатуватися людям, які не проживали на території України протягом 5 років. Це про ,що говорить ,що ті  риговські недобитки Януковича, які повтікали до московії по закритим спискам пролізуть у верховну раду .Це і Портнов ,Азаров та інша шобла
    2 Цей закон анонсувався як за відкритими списками , але через одну каденцію , а зараз при прийняті цього хитрого закону всі списки були б закритими і до ВР потрапили б водії ,коханки та інша шобла .
    Ви подивіться кого він попризначав Богдана який прислуговува Януковичу ,Азарову .Був люстрований і не мав права займати політичні посади .
    В СБУ взяв левого чувачка з 95 кварталу який взагалі далекий від служби в СБУ. Все ,що зараз відбувається це є типовий реванш промосковських сил ,і поступова капітуляція.

    Ольга reply Анонім

    100% згідна !
  • Воля

    Я думаю, що президент Зеленський не потребує опонентів. Це- АГОНІЯ СТАРОЇ ВЛАДИ. Але- повернення назад НЕ БУДЕ.
  • Адвокат

    Коли ви прозрієте шановна більшосте? Коли будемо під москалем і слова не можна буде сказати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up