Звіт міської ради як концерт: пройшов тихо, творчо і без "дурних" питань

Звіт міської ради як концерт: пройшов тихо, творчо і без "дурних" питань
  • Тернополян, окрім  власного будинку, ремонту двору  та проїзду,  вочевидь нічого не хвилює, а зауважень до міської влади нема. Принаймні у тих, які прийшли на звіт міського голови та керівників управлінь  у суботу, у ПК «Березіль».
  • Люди в основному цікавились,  коли відремонтують заїзд, двір, чи можуть  їм допомогти облаштувати дитячий майданчик. 

 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">


Відповідь на болючі питання почули у кінці звіту, протягом якого, за інформацією представників влади,  і передавали записки із залу голові. 

- Звичайно, ця інформація дуже коротка, дуже стисла, дали інформацію тільки про основні якісь здобутки, досягнення, зовсім не говорилось про ті проблеми, які існують, яким чином вдається це вирішувати, - охарактеризував свій та чужі звіти  перед розглядом питань від залу міський голова Сергій Надал. -  Бо тоді б це зайняло час. Напевне, в розрізі кожного управління можна говорити цілими днями…Зараз я буду говорити про ті питання, які надійшли від мешканців. Пропозицій, на жаль, не так багато є. Де можна, я відразу буду говорити, де не можна, дам відповідно доручення про виконання. 

Більшість із запитань , як умовно поділив їх голова, належали до сфери ЖКГ, решту – до «всіх інших». Серед «всіх інших» - скарга  на маршрутку №31, питання про те, чим тернопільські пенсіонери гірші від львівських, бо не їздять у всьому транспорті безкоштовно та навіть питання про забезпеченням житлом освітян.Мовляв, забезпечення житлом учасників АТО – без сумніву, важливе, але як на рахунок забезпечення житлом вчителів, які "також виховують патріотів". 



Сам звіт голови та керівників управлінь тривав майже 2,5 години. Вів його наче  концерт Олександр Смик  - начальник управління культури міськради, роблячи перед кожним виступом невеличку підводку, хто саме  зараз розповідатиме, і що те чи інше управління робить чи значить  для життя міста.

Звітування розпочали 15-хвилинним роликом про  виділені кошти і зроблені ремонти у Тернополі, досягнення у різних галузях,  та позитивні оцінки зробленого у Тернополі пересічними тернополянами. 


- Щиро бажаю та намагаюсь робити все, щоб Тернопіль став справді європейським містом, з європейським рівнем життя, з європейським методом введення бізнесу, з європейським рівнем праці, рівнем демократії, -  підсумував у  ролику  міський голова  свою діяльність та зроблене у різних сферах.

Після 15-хвилинного позитиву, присутній у залі голова отримав свою порцію оплесків та подякував депутатам, які підтримують ідеї, рішення, а не тільки займаються словоблудством, подякував рідній партії.


Примітно, що на початку звіту актовий зал був заповнений вщерть: були  депутати міськради, депутати облради від «Свободи», керівники медзакладів, працівники освіти та інших бюджетних структур. Традиційно не обійшовся захід влади без  частого гостя Тернополя, особливо протягом останніх  півроку, нардепа Михайла Головка. Утім, з виступом кожного нового управління, ряди ріділи. Особливо,  останні та ряди на балконі. 

До слова, чим хвалиться міська влада, можна почитати на сайті zvit.nadal.te.ua. Також міський голова запевнив, що спецвипуск «Вільного життя» із звітом отримають тернополяни у свої скриньки. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Viktoria Minnie

    надал хуйло
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up