Василя Деревляного виключили з “Батьківщини”

Василя Деревляного виключили з “Батьківщини”
Виключити з лав ВО “Батьківщина” та звільнити із посади голови обласної організації партії Василя Деревляного постановили альтернативні збори “бютівців”, котрі не погоджуються із політикою керманича обласної організації

Окрім обрання новим керівником обласної організації партії Ігоря Побера, про що “20 хвилин” уже писала, партійці заявляють, що 31 січня подадуть у Київ документи своєї конференції, аби там вирішили, хто легітимний голова: Деревляний чи Побер. Також, за словами незадоволених паном Деревляним, заяви про порушення ним закону спрямували до прокуратури та СБУ. В обласній організації ВО “Батьківщина” вказані у заявах звинувачення спростовують, а протестантів називають людьми, яких уже виключили з партії.

Але й незадоволені надії не втрачають.

— У четвер ми надішлемо документи своєї конференції до Києва і хай партійне керівництво вирішить, чия конференція легітимна, — каже пан Побер.

Відео дня
>Пана Деревляного, за словами Ігора Побера, а також його однодумців зі Збаража та Підволочиська Зіновія Ляха та Віктора Качмарика, обрали з численними порушеннями, тиском на партійців і навіть бійками.

— Гряде “деревляний” терор, — каже пан Лях.

У доказ своєї правоти партійці показали відео бійки у Підволочиську за участю брата пана Василя Деревляного Романа і заступника голови обласної “Батьківщини” Володимира Бойка. Під час обрання делегатів на обласну партійну конференцію спільники пана Деревляного тероризували місцевих партійців і навіть били їх, каже пан Побер. У відповідь пан Бойко заявляє, що процедуру проведення конференції перевірила спеціальна комісія з Києва і жодних порушень не виявила. Натомість опоненти кажуть, що комісію очолював голова ревізійної комісії партії, який є товаришем пана Деревляного Ярослав Федорчук.

— Але нашу легітимність можуть підтвердити органи юстиції, — наголошує пан Бойко.

Документи своєї партійної конференції прихильники пана Деревляного, за словами пана Бойка, надсилатимуть у Київ, можливо, сьогодні, 30 січня. Зрештою, як каже пан Побер, противники пана Деревляного вже неодноразово писали та їздили у Київ, та жодної реакції від пані Тимошенко не отримали. Не змогли вони і потрапити до лідера партії чи її заступника Олександра Турчинова.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    Побер, Лях(лох), Смакоуз та інші "заробітчани " депутати , ганчірки в руках самозакоханого гібрида, який сам не розуміє значення того що наказує їм робити. А ті змушені відробити,вже гіркий, заробіток. От і живуть публікаціями, втративши місце та повагу громад. Гроші гублять.

    Anonymous reply Anonymous

    Пiд тиском Деревляного В.Т. депутати мiської ради змушенi були проголосувати за видiлення декiлькох земельних дiлянок ПП "Гео-2004", яке вiн "кришує". За це рiшення власник ПП, кримiнальний "авторитет" П.Баб'яр в якостi винагороди передав Деревляному В.Т. автомобiль "VW Touareg" вартiстю 60 тис. дол. США. В якостi авансу i оплати майбутнiх послуг В.Деревляний отримав вiд П.Баб'яра та В.Драгана майна та коштiв на загальну суму 300 тис. дол. США.

    Anonymous reply Anonymous

    ГЕТЬМААААААААНИ - ВСІ
  • Anonymous

    Чесно кажучи, мене здивували не коментарі (і так зрозуміло, що вони ненавидять Деревляного), а сама стаття пана Мороза. У ній висвітлена тільки одна позиція, а це суперечить канонам журналістської об"єктивності. Пане Мороз, зізнайтеся чесно: скільки вам заплатили за таке однобоке висвітлення подій? Бо позначки "На правах реклами" коло статті нема (навмисне перевіряла в газеті). Пане Ревуцький, невже ваші журналісти - хабарники?

    Anonymous reply Anonymous

    Лола, за висвітлення прес-конференції гроші не платять. Якщо ти так вже розбираєшся в рекламі та журналістській етиці, то мала б це знати! Зрештою, коли пишуть про Деревляну прес-конференцію і не питають думки його опонентів, то чому тоді це не дивує? Чи може, тобі платять за те, щоб коментарі писала?

    Anonymous reply Anonymous

    Це швидше ти дурень, або таким чином заробляєш! Ситуація ясна, як день. Тарашевці окрім грошей, бажають влади, природнє явище! Але цю владу вони будують на тому місці, де посади вже зайняті.

    Anonymous reply Anonymous

    Молодець, Мороз. Правильно відповів Лолі.
  • Anonymous

    Хто ж Деревляного виключить? Во дерьовня! ОН же памятник!

    Anonymous reply Anonymous

    От сплітає Бойко,як з переляку! Як могла перевірити підготовку обласної партійної конференції спеціальна комісія з Києва, якщо приїжджала та комісія в грудні, а конференція відбулася наприкінці січня!!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    То певно стиль роботи деревляного БЮТу - пересмикування фактів.

    Anonymous reply Anonymous

    Ха-ха!!!! И на старуху нашлася проруха! В Тернополе первыми сбросили памятник Ленину. Наверно , теперь сбросят Васю - памятник БЮТу

    Anonymous reply Anonymous

    НЕ СМІШІТЬ МЕНЕ:пОБЕР-ГОЛОВА ОБЛАСНОЇ бАТЬКІВЩИНИ. ВІН НАВІТЬ І НЕ ЧЛЕН ПАРТІЇ.ПИШУТЬ БРЄД ЖУРНАЛІСТИ, А ЛЮДИ ЦЕ ЧИТАЮТЬ.нЕ ВВОДЬТЕ В ОМАНУ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ!

    Anonymous reply Anonymous

    Партій багато, а в Тернополі ПОБЕР - ОДИН! Він дійсний член партії "Батьківщина". А Васько його боїться (різні вагові категорії!!!!!) Адже Побера за вухо із залу не виведеш, як невисокого ростом Ляха.

    Anonymous reply Anonymous

    Люди хто ткий той Побер,одне прізвище жидівске чого варта,а ляха я добре знаю,то мій родич далекий.то така скотобаза,шо таку ше пошукати.Його Деревляний витягнув з гноївки ,обтріпав ,а воно тепер сі тріпає бідне,слабе на голову.Та шо там казати коли його дочка,рідна дитина,ступилася з дому від придурка тата,НЕВІРИТЕ - ПРИЇДЬТЕ В ЗБАРАЖ І СЯ СПИТАЙТЕ,

    Anonymous reply Anonymous

    В Збаражі є прикольний жид Кондрацький по кличці "Ізя" а дружина його "Сара". Люди не вірете поїдьте в Збараж і спитайте.

    Anonymous reply Anonymous

    Я родичів Ляха знаю, але таких скотів рогатих як ти "вуйко зо Збаража" там немає.

    Anonymous reply Anonymous

    В мене ідея, а давайте зберемося і виключимо всіх з БЮТу! Можна я займу місце Тимошенко! А про те, що ми не депутати і не члени БЮТу, не турбуйтеся! Ми ж нічим не гірші за якихось Поберів чи Тарашевських, може, тільки грошенять і біципсім менше!!!

    Anonymous reply Anonymous

    "Деревляна " команда не спрацювала! СЛАВА ДЕРЕВЛЯНОМУ - НАЙДЕРЕВ'ЯНІШОМУ У СВІТІ!!

    Anonymous reply Anonymous

    Деревляний фюрер разом з драганівським гітлерюгентом перелякалися чемпіона світу!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Не мішайте гітлерюнген із звичайним деревляно - драганівським криміналітетом.

    Anonymous reply Anonymous

    побер такий чемпіон,як ти космонавт.Поцікався що таке "бодіблядінг",за кордоном їх називають "пляжні малчики",по-нашому ГОМИКИ.Побер -ЧЕМПІОН з ПІДСТАВЛЯННЯ ЗАДНИЦІ,бо спереду в нього нічого нема.Нехай він не дуже тішиться ,бо за ці речі можна поїхати в туристичну подорож на зону,а там зголоднілі хлопці НЕ НЕТІШАТЬСЯ!!!!!!!!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up