Зеленський 14 годин відповідав на запитання журналістів НАЖИВО. Серед них про "формулу Штайнмаєра" та інші

Зеленський 14 годин відповідав на запитання журналістів НАЖИВО. Серед них про "формулу Штайнмаєра" та інші

Президент України Володимир Зеленський 10 жовтня у прямому ефірі відповідає на запитання представників абсолютно різних медіа. Такий прес-марафон відбувається у Києві. 

 

Журналісти зустрічаються із президентом групами по 7-10 осіб. Планується, що у кожної групи буде півгодини на питання. 

Дивитись прес-марафон Володимира Зеленського можна на офіційній сторінці Офісу президента у Facebook.

Відео дня

Наживо прес-марафон також транслюють «Громадське» та «Радіо Свобода».

 

Після завершення прес-марафону Володимир Зеленський на своїй сторінці у Facebook написав: "Марафон так марафон. 14 годин спілкування з пресою. Триста журналістів. Кажуть, що понад 500 питань. Це були питання, які стосувалися найголовнішого. Відповів на всі. На деякі, ймовірно, не так, як комусь хотілося б. Але відверто й щиро. Чесно – втомився. Але вдячний журналістам й усім глядачам, які мене підтримували. І це ми також зробили разом!"
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Olena Nykolyshyna

    " Више-дальше-сильнее" чи це нове Стахановскоє двіженіє?  14 год так 14 год. Язиком молоти не мішки носити а тим більше не в окопах сидіти. Це його обов'язок як президента - виходити на діалог з народом. Тим більше А все знову хочуть на шоу перетворити.
  • Анонім

  • David Starr

    Це реально круто: і формат, і тривалість, і організація. Тут тільки одне питання: де Зеленський із командою був раніше?

    Анонім reply David Starr

    Вы стоите на самой низшей ступени развити . Вы ещё только формирующееся  в умственном отношении личность, все ваши коментарии бред, и вы в присутствии людей с университетским образованием позволяете себе с развязностью  подавать какие-то советы космического масштаба и космической же глупости .
    Зарубите себе на носу, что вам нужно молчать и слушать,молчать и слушать  что вам говорят. Учиться и стараться стать хоть сколько-нибудь приемлемым членом общества .

    David Starr reply Анонім

    У тебе один дебільний коментар для всіх тем. Поцікався, може вже методички помінялись, а ти не в курсі :)

    Анонім reply David Starr

    Але актульний в усі часи і народи ,а особливо сьогодні

    Герасимчук Ростислав reply David Starr

  • Анонім

    Слухав я ту конференцію і ,що можу сказати ну це взагалі якесь позорисько . Той Зе взагалі не вміє сприймати критику ,і йому бракує елементарної витримки .Починає з одного ,потім переключається ще кудась одним словом бардак . А та Мендель так взагалі до журналістів зневажливо відноситься "Вихід там " це як назвати щоб так до журналістів звертатися . Це не презедент це простий блазень .

    David Starr reply Анонім

    Позориськом є, коли той імбіцил Порошенко бігає по Майдану серед купки таких самих нерозумних, а потім навіть у таксі сісти нормально не може, той ще клоун )

    Анонім reply David Starr

    Анонім reply David Starr

    А те ,що на нашу країну дуже добре озброєна орда лізлав 2014 р ,а воювати не було чим і ким .Хлопаки в окопах мерзли в звичайних куртках і кросівках , а автомати мали з кривим дулом , мінометами 38 року і снайперські гвинтівки за часів ВВВ . За 5 років армія вдіта ,взута ,нагодована ,з"явилися нові взірці озброєння . У хлопак з"явилися тепловізори ,снайперські гвинтівки нового покоління ,броня , високоточне обладнання ,безпілотніки ,що цього мало . Що ж ви мудака януковича не сварите це ж ця гнида все свідомо розвалила навіть нашу військову частинув Тернополі і ту розформували. Мова йде за Зеленського який ніби і заспокоює народ ,але народ йому не вірить цифра 73 % ,а явка то була 50% . Провести референдум по формулі штанмаєра -путіна так більшість буде проти цієї капітуляції хіба ЦВК підтасує . Ви взагалі як ті сліпі кошенята тичетесь у сраку і ніх.... не розумієте , що цей блазень ні дочого доброго не приведе . А я запитую ,а що ж він буде казати коли наприклад наші військові відійдуть у глиб на 2 км ,а ту територію займе сепарня і москалі і будуть далі обстрілювати , що Зе побіжить до Меркел і Макрона ,які будуть ставити платівку під назвою "Ми глибоко стурбовані" ,а якщо на нашу мову "Нам пох..." . Це не президент і не верховний головнокомандувач який навіть не служив у армії і від повісток ухилявся під час мобілізації . Формула штанмаєра це формула путіна ,яка підштовхує народ до громадянської війни. У мене питання ,а що ж це в місцях розведення ідуть обстріли сепарньою ,а наші військові не зважаючи на обстріли готуються відходити ,що це за таємні договорняки.

    David Starr reply Анонім

    О, певно поміняли методичку, не читав ту всю ахінею, але маєш право.

    Анонім reply David Starr

    Це не ахінея це історія яку творили добровольці ,військові ,волонтери і які полягли під час наступу орди і довбаних колоборантів, щоб ми вільно говорили ,вільно спілкувалися в соціальних мережах. Он в росії з народом як з скотом поводяться то ,що б ви всі хотіли такої долі .

    David Starr reply Анонім

    Завжди знайдеться частина громадян, із загостреним відчуттям справедливості(диванно/фейсбучних воїнів не рахуємо), яка, під приводом націоналістичної туфти, хоче різних двіжняків. І це реальність, бо в цілому людям похер.

    Герасимчук Ростислав reply David Starr

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up