Партія «Слуга Народу» представила команду, яка балотуватиметься у місцеві ради (пресслужба партії)

Партія «Слуга Народу» представила команду, яка балотуватиметься у місцеві ради (пресслужба партії)

Хто претендує на посади до органів місцевої влади та яка стратегія розвитку Тернопільщини – читайте у матеріалі.

Презентація стратегії розвитку Тернопільщини на найближчі роки відбулась на території Збаразького замку у п’ятницю, 18 вересня за участю президента Володимира Зеленського, який цього дня перебував в області з робочим візитом.  Також на заході представили майбутніх кандидатів в депутати до місцевих органів влади від партії «Слуга народу».

Перед президентом та активом партії звітував голова ТОАД Володимир Труш. Він не лише розповів про досягнення області, а і представив план подальшого розвитку на наступні три роки.

Відео дня

- Цей рік був важким, однак ми продовжували роботу над проектом президента «Велике будівництво», - каже голова Тернопільської ОДА Володимир Труш. - Тернопільщина є одним з найбільших гравців агропромислового комплексу. В нас є найбільші експортні операції зерна, фруктів та ягід. Ми маємо значний туристичний потенціал. Маємо потужну харчову переробну промисловість. Але, звичайно, є і проблеми. Перш за все – це транспортна і дорожня інфраструктура. Цього року нам вдалось відновити більше доріг, ніж за десять попередніх років загалом. Це питання стоїть в пріоритеті.

Також очільник області назвав «Топ-5» перспективних проєктів, які реалізують впродовж трьох років.  Це створення індустріального парку «Chortkiv-West», холодильного комплексу на ФГ «ГАДЗ», станції знезалізнення води, музейного комплексу «Лемківське село» та спортивний комплекс в Бережанах.

- Індустріальний парк у Чорткові дасть змогу створити 7300 робочих місць. Інвестори вже зацікавлені цим проєктом, адже там буде цілик виробничий комплекс. Холодильний комплекс на фермерському господарстві «ГАДЗ» необхідний, адже це є один з найпотужніших виробників яблук, який є на західній Україні. Цей комплекс дасть можливість зберігати продукцію до весни. Якісна вода – це наша здоров'я, тому комплекс зі знезалізнення води у Тернополі дозволить покращити якість води. Музейний комплекс дозволить значно розвинути культурну сферу краю. На території Бережан немає жодного спортивного комплексу, куди б могли піти звичайні люди і з користю провести свій час. Цей комплекс передбачає плавальний басейн, велодоріжки, два стадіони. Я сподіваюсь, що за ці три роки ми зможемо збудувати цей спортивний комплекс.

В області вже збудували п’ять нових садочків, п’ять шкіл та шість спортивних стадіонів, наголосив Володимир Труш. Роботу з розвитку інфраструктури в соціальній сфері будуть продовжувати.

Хто візьме участь у місцевих виборах?

- Люди очікують від нас реальних змін на краще, тому глибоко всередині я відчуваю велику відповідальність і велике бажання максимально виправдати надії українців, які втомились від обіцянок, від зрад, - каже народний депутат України, голова обласної організації партії «Слуга Народу» Володимир Гевко. – Нам потрібні реальні зміни, реальні дії і реальні результати. План стратегічного розвитку краю потрібно реалізувати і це буде можливо тоді, коди буде злагоджена велика команда однодумців, які об’єднані спільною метою, спільними цінностями і баченням. Ми маємо ситуацію, коди є нагода об’єднати зусилля на всіх рівнях заради розбудови кожної громади, області та держави.

На заході представили тих, хто візьме участь у місцевих виборах від партії «Слуга Народу». Це місцеві підприємці, науковці, волонтери, медики та юристи. Всіх їх об’єднує одне – бажання змінити на краще життя в нашому краї.

Віктор Гевко: підприємець сценарист – майбутній кандидат на посаду міського голови Тернополя;

Оксана Вівчар: науковиця, професорка, доктор економічних наук – майбутня кандидатка в депутати Тернопільської міськради;  

Ігор Жмінка: адвокат, член ради тернопільської обласної організації партії «Слуга народу» - майбутній кандидат у депутати Тернопільської обласної ради; 

Юлія Хаєцька: директорка центрального відділення «Приват банку» - майбутня кадидатка в депутати Тернопільсько обласної ради;

Володимир Семерез: засновник і головний лікар медичної клініки «Мій лікар», завідувач хірургічним відділенням тернопільської міської поліклініки – майбутній кандидат у депутати Тернопільської обласної ради;

Ірина Крамар: доктор економічних наук, професорка Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя – майбутня кандидатка в депутати Тернопільської обласної ради; 

Ярослав Захарків: заступник начальника «Укравтодору» у Тернопільській області , голова обласного виборчого штабу «Слуги народу» - майбутній кандидат у депутати Тернопільської обласної ради;

Павло Кисіль: директор Кременецької комунальної лікарні – майбутній кандидат у депутати Тернопільської обласної ради;

Оксана Оливко: волонтерка, меценатка, підприємиця – майбутня кандидатка в депутати Тернопільської міської ради;

Вадим Боярський: директор департаменту соцзахисту Тернопільської ОДА – майбутній кандидат на посаду міського голови Шумська.

Як пояснюють майбутні кандидати на посади в органи місцевої влади,  у жителів Тернопільщини з’явився реальний шанс отримати реальні зміни, а не пусті обіцянки.

- Наша країна живе в умовах викликів та загроз, саме тому органам місцевого рівня необхідно докладати максимальних зусиль, щоб протидіяти різним викликам , - каже майбутня кандидатка в депутати Тернопільської міськради Оксана Вівчар. – Змінилась Україна, змінились наші серця, змінилися ми. Ми стали мудріші та мужніші. Ми любимо Тернопільщину та підтримуємо проєкти нашого президента. Саме тому команда партії «Слуги народу» на місцевому рівні буде реалізовувати пріоритетні заходи. Наша команда йде на вибори, щоб адаптувати нові підходи і застосовувати їх на практиці.

Майбутній кандидат на посаду міського голови Тернополя Віктор Гевко каже, що лише злагоджена робота президента, голови області та міського голови може допомогти швидкому вирішенню проблем міста.

- Тернопіль – це моє улюблене місто, з яким я познайомився ще будучи студентом і в якому я живу зі своєю сім’єю, та в якому я бачу майбутнє свого сина, - каже кандидат на посаду міського голови Тернополя Віктор Гевко. – Тернопіль має бути чистим і доглянутим. Злагоджена робота комунальних служб не повинна бути «фішкою» міста чи чиїмось досягненням. Це норма і в цьому питанні немає компромісів. Ми хочемо перетворити Тернопіль на «туристичний магніт» для українців та гостей з-за кордону. Ми займемося питанням, до якого не було належної уваги – промоція та піар нашого Тернополя, як туристичного міста.

Як зазначає Віктор Гевко, він готовий забезпечити прозорі та рівні умови для всіх, хто хоче започаткувати свій бізнес у нашому місті. Це зможе дати нові робочі місця, чесні правила гри для всіх підприємців та надходження до міського бюджету.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up