Тернопільський осередок партії «Слуга Народу» очолив Володимир Гевко (пресслужба партії)

Тернопільський осередок партії «Слуга Народу» очолив Володимир Гевко (пресслужба партії)

Тернопільську обласну організацію партії «Слуга Народу» очолив народний депутат Володимир Гевко – заступник голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету.

Рішення про призначення пана Гевка керівником Тернопільської парторганізації ухвалили члени обласної партійної організації під час конференції регіонального партійного осередку. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

Підприємець, громадський діяч та науковець Володимир Гевко у 1997-2017 роках працював викладачем, доцентом кафедри менеджменту Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя. З 2015 року і дотепер очолює Регіональну раду підприємців Тернопільщини.

«На сьогодні Тернопільська область потребує суттєвого відновлення інфраструктури – це дороги, мости, дитячі садочки та все інше, що необхідно просто для комфортного життя. Найближчим часом ми сформуємо команду партії «Слуга Народу» в області з наших прогресивних, активних та талановитих людей і після місцевих виборів разом докладатимемо всіх зусиль для розбудови як нашого краю, так і України», – зазначає пан Гевко.

Відео дня

Членами ради Тернопільської обласної партійної організації стали Євгенія Кравчук, Ігор Жмінка, Людмила Марченко та Віктор Гевко.

Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко раніше підкреслив, що обласні осередки партії не є передвиборчими штабами і працюватимуть також і після місцевих виборів.

«Ще під час парламентської кампанії ми обіцяли встановити постійний зворотний зв’язок із громадянами. Для цього потрібні представництва партії. Наші обласні структурні утворення стануть постійно діючими осередками спілкування з мешканцями кожного регіону. Ми не «спускатимемо» готові рішення з Києва, а лише допомагатимемо місцевим мешканцям розвивати той чи інший регіон. Є проблема? Вирішимо це разом!» – уточнює Олександр Корнієнко.

Крім Тернопільської, також відбулися конференції ще у шістнадцяти обласних партійних осередках партії «Слуга Народу» та одній міській. Було призначено керівника Криворізької міської партійної організації та керівників у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Чернігівській, Миколаївській, Донецькій, Дніпропетровській та Сумській обласних організаціях.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої зараз входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії – український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними групами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого та правого екстремізму.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Люда

    Інтерсно чи є фото з тернопільської конференції де обирають гевка
  • Саша Крест

    Лайно в штанях гріє зелену душу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up