Фотошпалери для оформлення квартири - де краще придбати?

У мріях про створення ідеального інтер'єру, кожен власник квартири, стає дизайнером свого житла. Про смаки та вподобання не сперечаються, а мода на стилі, колірну гамму в оформленні оригінального інтер'єру дуже мінлива. Використання фотошпалер допоможе зробити вашу квартиру особливою, подарує їй сприятливу атмосферу і стильний вигляд.

Послуги від компанії Арт-шпалери

Зазирнувши на сайт компанії Арт-Шпалери ви будете здивовані запропонованим асортиментом класичних фотошпалер і варіантів з ефектом 3D. Менеджери інтернет-магазину пропонують оформити індивідуальне замовлення по розмірах клієнта, з вибором будь-якого зображення. При бажанні, можна вибрати вже готовий варіант друку з електронного каталогу компанії, або замовити друк фотошпалер за наданим зображенню в електронному варіанті.

Унікальні фотошпалери - родзинка стильного інтер'єру

Прийнятна ціна на товар дозволяє придбати фотошпалери в приміщення:

• вітальні і передпокії;

• для спальні, дитячої кімнати;

• у ванну і кухню.

Є арт шпалери для декору дверей, ванни і стелі. Дизайнер компанії допоможе визначитися з вибором, при необхідності зробить цветопробу шпалер. Хтось мріє про заспокійливою обстановці в будинку, а комусь подобається екзотичне і фантастичне зображення. На віртуальній вітрині сайту зібрані оригінальні тематичні добірки:

• з ефектом 3D і шпалери розширюючі простір;

• арт-простір, тваринний і рослинний світ;

• абстрактні зображення і квітучі сади;

• пейзажі, фрески;

• міські та космічні мотиви;

• кінофільми і мультфільми.

Цікаві задумки фотошпалер на стіну можна втілити в будь-якому стилі, від лаконічного лофт і хай-тека до вінтажу, поп-арту і етно стилю. Найсміливіші дизайнерські рішення фахівці втілять в реальність.

Індивідуальна добірка ексклюзивних варіантів

Ви можете замовити дизайнерам нетривіальні сюжети будь-якого формату, естетично оформлені барельєфи, ілюстрації, шикарні інтер'єри з палаючим каміном, красивими сходами, особистою бібліотекою. Стильні фотошпалери в інтер'єрі відрізняються різноманітністю тематик, достатком готових креативних ідей, панорамних зображень, постерів. Дивують буйством фарб джунглі, тропіки, заходи і світанки, види з вікна.

За допомогою фотошпалер, легко оформити в своїй квартирі реалістичне зображення Шанхая або Нью-Йорка, Лондона, Парижа, сутінків Дубая або Бруклінського мосту.

Для любителів національних мотивів є українські орнаменти, державна символіка, зображення різних пам'ятних місць, відомих людей і персонажів, милих серцю пейзажів.

Переваги замовлення

ТМ «Арт-Шпалери» пропонує купити фотошпалери з доставкою по всій Україні з якісних матеріалів, різних текстур, в яскравих, насичених відтінках кольору або пастельній гамі. Власні виробничі потужності, професіоналізм фахівців дозволяють оперативно виконувати замовлення будь-якої складності. Друк фотошпалер з чіткою графікою гарантує довговічність, зносостійкість матеріалів, які не вигоряють на сонці, байдужі до вологи і перепадів температур. Шпалери легко клеїти на поверхню стін і стель.

Для постійних і нових клієнтів надаються найкомфортніші умови для взаємовигідного співробітництва. Протягом двох днів, після повного узгодження всіх нюансів з замовником, замовлення буде готове. Компанія відправляє посилку в будь-яку точку України, використовуючи послуги наявних служб доставки. Оплата можлива як післяплатою, так і за передоплатою. За товар можна розрахуватися з кур'єром або відправити банківський переказ на вказаний рахунок компанії. Якщо з яких-небудь причин товар не підійшов, його можна обміняти або повернути шпалери, якщо вони не пошкоджені і не були використані. З умовами повернення можна ознайомитися на сайті.

Продумайте концепцію ремонту або декору приміщення, а наші менеджери із задоволенням підкажуть, як підібрати ідеальні фотошпалери, виходячи з ваших смаків та уподобань.

 
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up