ТОП меблевих магазинів та салонів Тернополя (новини компаній)

  • 1649

Кожен хоче відчути у своєму домі затишок та комфорт. Його допоможе створити магазин меблів. Вибирайте якісні матеріали, коли вирішите завітати до магазину меблів. Це саме ваші зручність та спокій.

...

Салон меблів "ARIMAX"

2020 рік не був простим, але незважаючи на це, всі ми очікуємо новорічних чудес. Так хочеться увійти в Новий рік з новими, позитивними емоціями.

 Ми дуже любимо своїх клієнтів, тому салон меблів «ARIMAX»  підготував безліч сюрпризів і подарунків для своїх покупців.

 Щоб трішки наблизити вас до здійснення своєї мрії  - покупки нового дивану,  ми пропонуємо  вам чудову новорічну акцію.

Тільки до 31  січня придбавши у салоні меблів  «ARIMAX» товар на будь-яку суму, ви отримуєте декоративні подушки у подарунок.  А придбавши товар на суму від 15 000 грн, ви отримуєте крісло грушу у подарунок.

Для отримання подарунку потрібно сказати продавцю секретний код «20 хвилин».

Інколи бувають ситуації, коли для покупки нового дивану не вистачає коштів, а так хочеться здійснити свою мрію. Для таких клієнтів ми пропонуємо безвідсотковий кредит на 4 міс. Кредит оформляється безпосередньо в меблевому салоні, не потрібно нікуди ходити і витрачати свій час.

В святковий час, коли за столом збирається вся сім'я, приходять на допомогу меблі трансформери. Це дійсно маленьке  чудо, коли один невеличкий  пуф, який не займає багато місця в квартирі, перетворюється на 5 зручних табуреток. А красивий журнальний столик перетворюється на великий обідній стіл.

 На цьому сюрпризи не закінчуються. Тепер придбати свій омріяний диван чи ліжко ще простіше. Адже до 15 лютого 2021 р. проводиться зимовий розпродаж виставкових моделей меблів. Встигніть придбати необхідну річ за оптовою ціною.

Любі наші клієнти чекаємо вас у нашому салоні меблів «ARIMAX» за адресою - ТЦ HOME EXPRESS, 1 поверх , вул. Чумацька, 1В (зупинка готель Галичина)

Консультації за телефоном (096) 763 71 70

Facebook


Меблевий Центр "АРС"

Меблевий центр “АРС” — це великий торгово-виставковий комплекс. Тут є все необхідне для умеблювання, оздоблення та декорування дому, офісу чи навіть ресторану. Асортимент товарів — колосальний: понад 5 000 найменувань м’яких та корпусних меблів для спальні, дитячої кімнати, вітальні, передпокою, кабінету, кухні. Все для сервірування столу та створення затишку: посуд, кухонне приладдя, текстиль, новорічний декор.

У Меблевому центрі “АРС” діє картка знижок до 10%. Також товари можна придбати по банківських програмах без навантаження на гаманець: оплата частинами, розстрочка, кредит* До послуг клієнтів служба доставки, виносу та монтажу меблів.

В “АРС” кожен віднайде все необхідне для створення комфорту!

А напередодні Новорічних та Різдвяних свят Меблевий центр “АРС” дарує усім покупцям, які зробили замовлення товару на суму від 5 000 грн, ГАРАНТОВАНІ ЗНИЖКИ від 10% до 50%. До речі,  знижку обирають самі клієнти.**

Для любителів онлайн шопінгу також є сюрприз! Переходьте на сайт www.ars.ua, крутіть колесо Фортуни та отримуйте знижи на все, що є в інтернет-магазині. Пощастить кожному!

Меблевий центр “АРС”  — з нами комфортно завжди!

Адреса: м. Тернопіль, вул. Збаразька, 18.

Телефони:  (098) 004 81 81 — салон;

                      (097) 004 81 81 —  служба доставки.

Графік роботи: понеділок-субота: 10:00-19:00;

                               неділя: 10:00-17:00

Інтернет-магазин: www.ars.ua

Instagram: https://www.instagram.com/ars.ua

Facebook: www.facebook.com/ARS.Ukraine

* Програми діють згідно угод з банківськими установами. Деталі —  у  продавців.

** Акція діє з12.12.2020р. По 31.12.2020р. Деталі —  у  продавців.


Магазин меблів "Наші Меблі"

Потрібні меблі або матрац,чи може все разом, але не маєте часу обирати?

Рішення є!

 "Наші Меблі" - це великий вибір найкращих  ортопедичних матраців, корпусних меблів (ліжка, шафи, кухні, вітальні,передпокій)  в одному місці!

  • Близько 100 постачальників
  • Тільки перевіренні виробники
  • Фабрична якість за найкращою ціною
  • Тисячі задоволених клієнтів
  • Роки турботи та роботи для тернополян!
  • Наші спеціалісти з радістю допоможуть обрати саме те, що Ви шукаєте!
  • Постійно діють акції та вигідні пропозиції.

"Наші Меблі" зібрали для Вас найкращі пропозиції від виробників з усієї України, адже ми  розуміємо, на скільки важливо знайти та обрати правильний та якісний матрац, та меблі для Вашої оселі! А часу нам завжди бракує, тому в магазині "Наші Меблі" це зробили за Вас! Ми працюємо з виробниками, які  перевіренні часом. Ціни в нас найприємніші, сумніваєтесь? - тож мерщій завітайте до нас, і переконайтесь в цьому самі !

Є можливість створити меблі під індивідуальне замовлення!

Різноманіття дизайнів шаф-купе та кухонь Вас приємно здивує!  Ми підберемо найкращі меблі для Вашої оселі. Тільки з "Нашими Меблями" Ваша  оселя даруватиме радість, затишок та тепло!

Переглянути онлайн можна на нашому сайті - https://nashi-mebli.com.ua

Ми у Facebook

Наші адреси в м.Тернопіль:

За детальною інформацією телефонуйте/ Вайбер: (096) 276 14 40

вул. 15 квітня 5а ТЦ "Райцентр"(2-й поверх) магазин "НАШІ МЕБЛІ"  - (067) 230 05 40

вул.Стуса,1  (2 поверх) "Файні Меблі" - (067) 675 44 39

вул.Тарнавского, 32 "Меблі, Матраци"- (097) 837 94 71

вул.Руська,1 - (067) 255 71 14

вул.Живова,2 - (067) 670 50 23

вул.Коцюбинського,6 - (067) 541 11 45

 

 


Світ меблів "СОФІЯ"

«Світ меблів СОФІЯ» є символом якості, стилю та індивідуальності. Салон було створено у липні 2008 року і за цей, порівняно невеликий період, вже зайняв достойне місце на ринку меблів, посуду та люстр не лише в Тернополі, але й по всій Україні а також за її межами. Завдяки наполегливій праці колективу, салон постійно оновлюється та розвивається, виконуючи побажання найвибагливіших клієнтів.

Площа магазину, яка становить 1500 квадратних метрів дозволяє представити увазі покупців широкий вибір меблів (від виробників Європи, Азії та України), люстр із Словаччини та вишуканого посуду з Чехії. Проте вибір цим не обмежується – до уваги відвідувачів представлені численні каталоги, за якими можна зробити індивідуальні замовлення. Консультанти магазину допоможуть зорієнтуватися у багатому виборі та обрати найкраще для вашого інтер’єру.

Окрім меблів (від класики до модерну) магазин пропонує велику кількість супутніх товарів – елементи декору, люстри та посуд. «Світ меблів СОФІЯ» – це компанія креативних висококваліфікованих фахівців, які працюють для того, щоб Ви отримали якісну продукцію, широкий асортимент та відмінний сервіс! Завітайте і вибір вас приємно здивує!

Адреса:

Україна, м.Тернопіль, 46000
вул. Тролейбусна, 17

(0352) 55 09 40

(067) 678 00 95

[email protected]

Facebook - Sofia Kuzemchak

www.sofiamebli.com.ua


Меблі на замовлення

Пропонуємо послуги виготовлення меблів на замовлення — це ваша нагода облаштувати своє помешкання відповідно до індивідуальних вподобань. Це дозволить підібрати бажані відтінки, матеріали, функціональні елементи предметів інтер’єру, узгодити оптимальну вартість.

А ми гарантуємо точне та своєчасне виконання вашого замовлення, відповіді на запитання та постійні консультації.

Пропонуємо необхідний комплекс послуг:

  • виготовлення;
  • монтаж;
  • доставку виробів.

Виготовляємо:

  • кухонні комплекти різних форм та розмірів;
  • цікаві та оригінальні меблі для дитячої кімнати;
  • затишні спальні;
  • зручні прихожі;
  • гардеробні;
  • стильні меблі для вітальні.

https://www.instagram.com/mebli_ternopol

Тел. (096) 687 61 30


 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up