Як працюватиме пошта в Тернополі під час карантину

Як працюватиме пошта в Тернополі під час карантину

Під час карантину більшість установ будуть закриті. Проте досить велика кількість компаній продовжать свою роботу, наприклад «Нова пошта» та «Укрпошта». Чи відбулися зміни в  роботі цих установ та чи побільшало там людей, дізнавалися «20 хвилин».

Журналісти «20 хвилин» відвідали відділення «Нової пошти» №2, а також відділення «Укрпошти» по вулиці Руській.

«Змін в режимі роботи немає, проте є нововведення»

В «Укрпошті» нам розповіли, що в самому режимі роботи не відбулося ніяких змін, тільки вчора приклеїли жовту обмежувальну стрічку. Також варто відмітити, що працівники «Укрпошти» тепер працюють тільки в рукавичках.

─ Вчора було людей дуже багато. Сьогодні трохи менше. Люди сваряться, та говорять, що ми їх тут тримаємо. Зрозуміло, що це не так, адже зараз просто спостерігається більший наплив людей, ─ говорить одна з працівниць Олена Мазур. ─ Щодо посилок, то їх кількість не збільшилася. Люди відправляють їх як і завжди.

Відео дня

Також нам сказали, що деякі люди просто не помічають стрічку і доводиться постійно нагадувати їм, аби за неї не заходили і тримали дистанцію.

В відділені «Нової пошти» нам сказали, що вони працюють в штатному режимі, проте спілкуватися без керівника відділення більше розповісти не погодилися.

В цьому відділенні також є жовта обмежувальна стрічка, а працівники працюють в захисних масках.

Щодо самої кількості людей, то їх спостерігалося більше саме в «Укрпошті».

Нововведення в роботі пошти

«Укрпошта» на період карантину через епідемію коронавірусу працює у звичайному режимі. Однак просить звернути увагу на кілька моментів. Про це повідомив голова правління держкомпанії Ігор Смілянський.

Правила, що запроваджує «Укрпошта»:

1. Не заходити за жовту (сіру) лінію, якщо біля стійки обслуговується клієнт. Підходьте лише тоді, коли вікно вільне.

2) Якщо бачите чергу, не заходьте у відділення (за нормальної погоди), почекайте, будь ласка, і зайдіть, коли черга стане меншою.

3) В «Укрпошті» працюють «щасливі години», коли комісія за сплату комунальних платежів до 13:00 вдвічі менша, ніж після. Якщо у вас є така можливість, приходьте після 13:00, щоб найменш захищені верстви населення, а також групи найбільшого ризику для короновірусу змогли скористатися послугами «Укрпошти» вранці.

Нова пошта на час карантину закрила, наприклад, два своїх відділення в Львові. А загалом відділення «Нова пошта» та кур’єрська доставка наразі працюють у звичайному режимі. Там додають, що всі відділення «Нової пошти» обладнали станціями дезінфекції рук, створили лінію черги в 1 м, частіше прибирають приміщення, а всі співробітники перед початком робочого дня проходять температурний скринінг.

А ви користуєтеся послугами пошти під час карантину? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Люди ,карантин для всіх.  І для працівника  укрпошти теж, у ньогь теж є сім'я, діти. І ті посилочки модуть почекати 2 тиждні. Закрили авіа, жд, і автобусне сполучення, для нерозповсюдження вірусу, так ні , давай бігати на пошту з посилками. А КАРАНТИН? То не для віх? В Італії вийшов х дому-штраф. А у нас? Ніхто не думає про когось, а тим більше керівництво "пошта працює в штатному режимі" а як захворієш до тебе ніякого діла не буде,  нікому. Ми маємо самі думати про безпеку себе і оточуючих. Сказали сидіть дома, то сидіть.

    Свєта Ішпаєва reply

    Ольга Трегубова  на рахунок посилок то ви правду кажете

    reply

    Свєта Ішпаєва суть якраз в посилках, тому що листоноші пенсію розносять по домах, а молоді люди, яких влада відпустила на карантин, думає шо то канікули .

    Свєта Ішпаєва reply

    Ольга Трегубова  суть не впосилках а втому що люди по селах чекають а виплати це пенсії соціальні допомоги та інше, якщо трохи цікавились історією то пошта працює і підчас війни бо це є стратегічний об'єкт.
  • Nadiya Cherewnuk Skladaniyk

    Чому SEBN не закривають на карантин?

    Nadiya Cherewnuk Skladaniyk reply Nadiya Cherewnuk Skladaniyk

    Yuriy Hrytsyshyn не все так просто

    Yuriy Hrytsyshyn reply Nadiya Cherewnuk Skladaniyk

    Nadiya Cherewnuk Skladaniyk то не їдіть, і так за Ваш рахунок буде карантин..

    Nadiya Cherewnuk Skladaniyk reply Nadiya Cherewnuk Skladaniyk

    Pavlo Popyk працівники не проти йти на карантин, з завтрашнього дня села на карантин а Тернопільські на роботу ((

    Pavlo Popyk reply Nadiya Cherewnuk Skladaniyk

    тому що гроші працівникам важливіше(((
  • ВолодяУкраїна !!!

    Про людей в селі не забудьте ато онуки всі по містам!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up